More

  Bayern München: Palhinha neste

  Bayern München ble forrige sesong stående uten trofeer overhodet, til tross for at nyinnkjøpte Harry Kane endte opp som soleklar toppscorer i Bundesliga, med 36 scoringer. Det hører til sjeldenhetene at Bayern ender opp uten pokaler, og klubben virker nå fast bestemt på ikke neste sesong å ende opp i samme situasjon. Michael Olise og Eric Dier er allerede klare, mens Joao Palhinha er på vei.

  Transfers: Michael Olise
  £50 Mill; Michael Olise Takket Ja Til Bayern, Og Da Må Chelsea Lete Annet Steds Hen

  Etter for første gang på tolv år å ha endt sesongen uten trofeer, vil spillerstallen denne sesongen merkbart styrkes. Første klare styrkebeskjed kom i helgen, da Michael Olise ble bekreftet kjøpt fra Crystal Palace for ubeskjedne 50 millioner pund. Vingløperen leverte forrige sesong 10 scoringer på 19 kamper i en skadeskutt sesong, og både Chelsea og Newcastle la langflate etter høyrevingen.

  -Jeg er veldig stolt over å få muligheten i en storklubb som dette. Det vil bli en stor utfordring, og akkurat hva jeg søkte etter, sier 22-åringen som er i den franske troppen til OL i sommer.

  Alle overganger, alle divisjoner – oppdateres

  Palhinha på vei

  Joao Palhinha
  Snart Klar Joao Palhinha Blir Bayern-Spiller, Ett År Etter Skjema

  Kjøpet av Olise er i boks, mens også Eric Dier nå er permanent Bayern-spiller. Forsvarsspilleren har spilt for den tyske storklubben på lån fra Tottenham siden januar, og den permanente kontrakten ble signert rett før helgen. Og Bayern stopper ikke der. Klubben som frem til forrige sesong sto med elleve strake Bundesliga-titler virket omsider også å ha fått napp på Fulhams midtbanespiller Joao Palhinha. Den portugisiske landslagsspilleren virket på vei til Olympiastadion forrige sesong, men avtalen kollapset da på Deadline Day. Nå skal overgangssum pålydende 42 millioner pund for Palhinha være avtalt.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen