More

  Barnsley til Wembley

  Det er klart for et Yorkshire-derby på Wembley. Barnsley og Sheffield Wednesday er finalelagene i League One-finalen.

  Etter gårsdagens utrolige comeback lå det i kortene at Barnsley skulle bli Wednesdays motstander i finalen. Og nå får vi de to lagene fra sør i Yorkshire i finalen.

  Barnsley-stopperne leverer

  Tipset om uavgjort i første oppgjør ble fulgt opp med hjemmeseier som tips i dagens returoppgjør. Og etter halvspilt førsteomgang gikk spillet inn. Barnsley-stopperne ble stående igjen etter et mislykket frispark og når Luca Connell svingte inn et perfekt frispark fra venstrekanten stod stopper Liam Kitching klar på bakerste for å stange inn ledermålet.

  Dagens Helt I Barnsley.
  1-0 Og Mer Skulle Ikke Til For Å Spille Seg Til Wembley.

  Oakwell eksploderte og Bolton måtte frem i banen. Gjestene var langt fra ufarlige, men manglet kruttet i støvlene for å overliste en for dagen trygg Harry Isted i Barnsley-buret. De tre stopperne til Michael Duff har imponert stort gjennom vinteren og vår, og slik ble det i dag også.

  En andreomgang preget av et lite Bolton-press ble det, men Adam Phillips kunne avgjort oppgjøret da han blåste ballen i tverrliggeren etter timen spilt. The Tykes rei av seg den lille stormen som kom og kunne med det juble for 2-1 seier sammenlagt i to ganger 90 nervepirrende minutter.

  Yorkshire i finalen

  De to nabobyene Barnsley og Sheffield møtes dermed på Wembley mandag 29 mai. En kort togtur på 30 minutter mellom byene, men kanskje må de ta de samme togene ned mot London denne fridagen i England. For Sheffield Wednesday blir det på mange måter mulighetenes hevn. De gjestet Barnsley som serieledere i mars, men tapte 2-4 og gikk på en rekke som til slutt sendte de ned på tredjeplass og ut i den elleville semifinalen mot Peterborough.

  Det laget som ikke rykker opp vil uansett være en av de største favorittene for direkte opprykk neste sesong. Men ingen vil jo vente et helt år på det. Kjør finale.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen