More

  Nye 90 med nerve for Barnsley og Bolton  

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Michael Duff advarer sine Barnsley-spillere før returoppgjøret mot Bolton på Oakwell i kveld.

  Første oppgjør i Bolton ble akkurat så jevnt og tett som vi spådde. Vårt uavgjorttips til 3.10 hos Norsk Tipping gikk inn da Dion Charles sklei inn utligningen etter at Barnsley-keeper Harry Isted bare fikk tuppet innlegget fra Randell Williams videre. Dermed kom utligningen bare fire minutter etter at Nicky Cadden hadde banket inn sitt sjette Barnsley-mål for sesongen etter timen spilt. En intens fotballkamp med mye nerve blir nå etterfulgt av en ny intens kamp med mye nerve der det taktiske spillet igjen vil være i fokus.  

  Om det blir like kaotisk og dramatisk som torsdagens semifinale på Hillsborough er derimot usikkert. Der ble det uansett klart at Sheffield Wednesday venter på Wembley 29 mai.

  Fredagen gjorde Barnsley skjerpet

  Barnsley-manager Michael Duff var fornøyd med uavgjortresultatet mot Bolton lørdag ettermiddag. Han kunne da fortelle at spillerne fremstod ekstra skjerpet, og kunne fortelle at de brukte fredagens oppgjør mellom Peterborough og Sheffield Wednesday som skremsel.  

  -Vi så hva som kan skje når et lag kommer inn som favoritt mot et annet lag med ingenting å tape. Dette kunne også skjedd oss, men sjokkresultatet fredag kveld gjorde oss ekstra skjerpet. Nå er det helt åpent fremfor returkampen og det som er en sesong på 90 minutter. Ingenting er avgjort, avsluttet en streng og bestemt manager.  

  Barnsley er likevel favoritter, men med 0-3 i hjemmemøte mot Bolton friskt i minne vet de at hver kamp lever sitt eget liv. Den gang ble Mads Juel Andersen utvist etter bare elleve minutter, men dansken er nå skadefri og leverte en strålende kamp i Bolton. Trolig får vi også se James Norwood i tospann med Devante Cole etter at førstnevnte ble ofret til fordel for en mer defensiv spiller i Slobodan Tedic. 

  Duff har advart spillerne sine, og kanskje kan han bringe frem festfotballen som ble vist tidligere i vår da blant andre Sheffield Wednesday ble sendt hjem med 4-2 i sekken en sen kveld på Oakwell.

  -Litt for nervøse og litt for forsiktige 

  Dion Charles Vinner Duellen Og Sørget For 1-1 Mot Barnsley
  Nye 90 Med Nerve For Barnsley Og Bolton   2

  Det var Bolton-manager Ian Evatts dom etter den første kampen fremfor 23 000 tilskuere på Macron Stadium. I en kamp der James Trafford (på lån fra Mancehester City) viste hvorfor han er en av ligaens beste keepere så også manageren seg fornøyd med hvordan laget hevet seg etter de første 45 minuttene som han beskrev som nervøse og forsiktige. Bolton er kjent for å stå 90 minuttene bra, men klarte ikke å presse gjestene nok til at det gav utslag mot slutten.  

  -Vi brukte for mye av kampen til å spille på Barnsley sine styrker, vi presset dem ikke nok, men vi så likevel tendenser til at de ble slitne mot slutten og kampen åpnet seg opp. Det er da vi må slå til. Forhåpentligvis får vi de samme rommene i returoppgjøret, og da må vi være klare, sa Evatt etter kampen.  

  Nå gjøres det klart for det femte oppgjøret lagene imellom, i en sesong der det til slutt bare skilte fem poeng fra Barnsley ned til Bolton. Fire kamper spilt med en seier til hver og to uavgjort-resultater. Hvem tar siste stikk i den potensielt sesongdefinerende finalen på Oakwell fredag kveld?  

  Tips

  • Barnsley vinner
  • H til 1.87 i odds hos Norsk Tipping.

  En ny jevn og tett batalje venter. Trolig blir den langt mindre dramatisk og målrik enn hva vi har sett fra Sheffield Wednesday og Peterborough. Barnsley til 1.87 hos Norsk Tipping blir spillet i dag da vi tror favorittene avgjør duellen etter 90 minutter.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen