More

  Bolton håper på nok en Wembley-fest 

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Men først må hinderet fra Barnsley beseires over to kamper for Bolton. 

  Wembley igjen for Bolton?

  Det er bare en måned siden Bolton sist besøkte Wembley. EFL-Trophy ble vunnet etter en festaften av de sjeldne da Plymouth ble slått 4-0. Festen på Wembley skulle også være en kickstart på det som fremstod som scoringsvegring i ligaen, men i de seks påfølgende kampene ble det aldri scoret mer enn et mål per kamp. Bolton avsluttet derimot seriespillet med 2-0 over Fleetwood og med play off i boks ble det en målrik avslutning da Bristol Rovers ble slått 3-2 i siste serierunde med redusert mannskap. Shola Shoretire som er på lån fra Manchester United scoret sitt første mål for klubben.  

  Ian Evatt har gjennom sine tre år i klubben bygget opp en defensiv struktur som bare Ipswich kunne matche denne sesongen. Og to år etter opprykket fra League Two kan han igjen lede laget sitt til nok et opprykk når de i år sikret seg femteplassen i League One. Til møtet med Barnsley er også stopperkjempen Ricardo Santos tilbake i startelleveren, noe som kommer godt med mot Barnsleys krigere på topp. Uansett er det glimt av gammel storhet som er vist denne sesongen.

  The Tykes i ny utgave 

  Bolton Håper På Nok En Wembley-Fest  S14 Bobby Thomas Ruver I Barnsley Forsvaret Bolton
  Bobby Thomas Er En Av Stopperkjempene Som Vil Stoppe Bolton.

  Den forferdelige sesongen i Championship forrige sesong fikk konsekvenser. Store utskiftninger og en ny manager kom på plass i sommer. Michael Duff vinket farvel til Cheltenham og suksess der for å ta på seg en vanskelig jobb på Oakwell. Sakte men sikkert har maskineriet kommet i gang, og laget fra Yorkshire var en stor outsider til direkte opprykk frem til den avgjørende hjemmekampen mot Ipswich for tre uker siden som endte med 0-3. Men anført av en herlig 3-5-2 formasjon har laget flere strenger å spille på, med offensive vingbacker som har bidratt med ti scoringer og ti målgivende denne sesongen.

  På topp har Devante Cole endelig rådført seg med sin far Andy Cole om hvordan man skal score mål. Plutselig har han gått fra en svak spiss på dette nivået til å hamre inn 15 i årets sesong. Partnerskapet med James Norwood har fungert strålende etter nyttår, og har resultert i totalt 27 mål dem imellom. Det trengs i møte med Bolton som på deres to møter i seriespillet ikke slapp inn mål.  

  Fordel Bolton?  

  At dette blir en jevn og tett duell er det ingen tvil om, og kanskje er det fordel Bolton om Barnsleys stopperkjempe og kaptein Mads Juel Andersen ikke blir klar til lørdagens kamp. I de to kampene han har stått over har Barnsley seks baklengsmål, og flere av dem på dødball. Hans ro og kommanderende stil vil bli savnet. Bolton på sin side stiller med en utvilt Dion Charles på topp. Med sine 16 mål kan han fort bli den avgjørende faktoren i det vi tror blir et målfattig oppgjør på Macron Stadium.  

  Evatt er uansett klar:  

  -For en fantastisk sesong og for en progresjon vi har hatt. Bare et tap på siste ti, men dette er ikke tidspunktet for å gi oss en klapp på skulderen. Nå er vi her og nå går vi for opprykk. Vi vil gi alt.  

  Tips

  • Uavgjort
  • Norsk Tipping gir 3.10 i odds på uavgjort. I det som trolig blir en målfattig kamp er vi ikke overbevist om at noen av lagene klarer å stikke av med seieren. Vi prøver derfor en U da det fremstår som sannsynlig, og gir best odds. At dette dobbeltoppgjøret vil leve helt til siste kamp er vi uansett helt sikre på.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen