More

  Barcelona – PSG

  Alt ligger til rette for en gigantduell når de europeiske titanene Barcelona og PSG barker sammen på Camp Nou tirsdag kveld. Momentene står i kø, men i sentrum står en billett til Champions Leagues kvartfinale.
  Ingen av lagene har lignet på seg selv denne sesongen. Barcelona er akterutseilt i kampen om La Liga-tronen, og fikk et skrekkelig utgangspunkt i forrige ukes Copa del Rey-møte med Sevilla de tapte 0-2 i den første semifinalen. Ronald Koeman har hatt sin fulle hyre i sin første sesong som Barca-sjef, og har måttet gjøre sitt beste etter at han fikk «salget» av Luis Suárez og Lionel Messis kontraktssituasjon i fanget ved ankomst Camp Nou.
  Ny Neymar-skade
  Messi sin kontrakt går som kjent ut til sommeren, og PSG er klubben som har signalisert aller høyest at de ønsker seg argentinerens tjenester ved kontraktslutt i den katalanske hovedstaden.
  Men, heller ikke i PSG har alt vært rosenrødt denne sesongen. Franskmennene trenger vanligvis bare å spasere seg til ligagull, men det er Lille som sitter i førersetet i toppen av Ligue 1 når sesongen nærmer seg to tredjedeler ferdigspilt.
  Dermed blir det ekstra viktig for begge klubber å ta første stikk i monsterduellen på Camp Nou, en bane PSG ikke har spesielt gode minner fra. Det nærmer seg fire år siden det sagnomsuste returmøtet i åttendedelsfinalen mellom disse lagene. Paris Saint-Germain hadde en overlegen 4-0-ledelse fra det første oppgjøret på Parc des Princes, og dro til Barcelona, vel vitende om at avansementet var en formalitet. Men, Barcelona fyrte på alle sylindre, og ga seg ikke før det stod 6-1 på resultattavla. Sergi Roberto ble den store, store helten fem minutter på overtid da han sendte Barcelona videre til kvartfinalen og PSG hjem i skam.
  Barcelona-gjensyn
  PSG må imidlertid unnvære sin store superstjerne Neymar. Den brasilianske angriperen mister garantert det første og kan hende også returmøtet etter at 29-åringen har pådratt seg nok en skade, og denne gangen er skadeomfanget beregnet til omlag fire uker.
  – Av og til er jeg ukomfortabel med min egen spillestil, for jeg dribler og ender opp med å få konstant juling. Jeg vet ikke om problemet ligger hos meg eller hva jeg gjør på banen. Jeg vet ikke hvor lenge jeg orker å høre at jeg er en skuespiller og kaster meg hele tiden. Jeg ønsker bare å være lykkelig og spille fotball, intet mer, skriver hovedpersonen selv på sin Instagram-konto.
  Tirsdagens duell blir også et gjensyn med Barcelona for PSG-sjef Mauricio Pochettino. Argentineren tok over PSG i begynnelsen av januar, og 48-åringen var både spiller og trener for katalanernes byrival, Espanyol, i til sammen 12 år. Nå tar han fatt på sin hittil største oppgave som manager for franskmennene; å sørge for en etterlengtet revansje på Barcelonas bekostning.
  TIPSET:
  Vi gir Barcelona 55 prosent sjanse for seier og spiller dermed H-en til 1,87 i odds hos Coolbet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen