More

  Banene stenges, vinduet åpnes

  Det nærmer seg slutt på sesongen i de største europeiske ligaene. Dette betyr samtidig at vinduet for spilleroverganger åpner.
  Ryktene er som alltid mange og spekulative, og Tipsavisen vil gjennom sommeren videreformidle mange av dem. Husk bare å ta alt med en gedigen spiseskje salt.
  *Nyrike Newcastle vil ganske sikkert peke seg ut som en av de mest aktive i kommende vindu, og helt siden overtakelsen på St. James’ Park har det blitt linket inn superstjerner. Januarkjøpene var forholdsvis beskjedne, men mer og flere vil ankomme gjennom sommeren. Sisteskanse Keylor Navas (PSG) blir i disse dager koblet, men hvorfor man skulle hente en 35-åring til nybygget er vanskelig å forstå. Ryktene om et mulig kjøp av Gabriel Jesus er straks mer mulig å se for seg. Arsenal skal også være interessert i City-angriperen.
  *Også i West Ham antas det å bli gjort store forandringer i sommer. Declan Rice forsvinner trolig ut, mens et halvt dusin spillere forventes inn. En ekstra spiss eller tre skal ganske sikkert hentes inn, mens Tomas Soucek og Jarrod Bowen vil bli gitt nye og forbedrede kontrakter.
  *I dag byr jeg også på et hjemmesnekret rykte. Norwich rykker ned, men Teemu Pukki fortjener fortsatt Premier League-spill. Den smått geniale finnen scorer jevnt og trutt med mål, og vil passe som hånd i hanske for et spillende lag som Brighton. Graham Potter har ikke pålitelige målscorere, og dette vil kunne bli en fulltreffer. Du leste det trolig her først.

  *Tottenham sies å ville gjøre enda et forsøk på å finne en dugelig høyreback, og kikkerten rettes visstnok mot den offensive Inter-backen Denzel Dumfries.
  *Antonio Rudiger forlater trolig Chelsea, men ganske sikkert ikke til fordel for Manchester United – som ryktene har fortalt. Stopperen setter Champions League som krav, og der skal mest trolig ikke United delta neste sesong.
  *Tottenham-forsvarer Cameron Carter-Vickers er ønsket permanent i Celtic, der han denne sesongen har vært på lån. 
  *Eddie Nketiah viste seg frem for Arsenal på Stamford Bridge, og da går naturligvis ryktene umiddelbart høyt. Palace sies å ville kjøpe angriperen, mens også Borussia Mönchengladbach skal være interessert.
  *Milliard-spissen Romelu Lukaku har igjen floppet i Chelsea, og når kan det bli retur til Italia for angriperen. Denne gang er det Milan som står klare til å betale angriperens lønn. Ryktes det, da.
  *Everton og Tottenhams meldes begge interesserte i å kjøpe sisteskansen Sam Johnstone fra West Bromwich.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen