More

  Axel Tuanzebe: Towns syvende

  Det engelske overgangsvinduet har holdt stengt i snart to uker, men fortsatt presenteres det nye spillere. Det er altså såkalte «free agents» uten kontrakt med andre klubber som fortsatt kan hentes inn, og den siste uken har det vært en håndfull innganger i The Championship- og andre EFL-klubber.

  Axel Tuanzebe
  Grei Merittliste: Axel Tuanzebe Ble Lenge Sett På Som En Av De Mest Lovende Spillerne I Manchester United

  Axel Tuanzebe har gått gradene i Manchester United, og etter debuten for førstelaget i januar 2017 har forsvarsspilleren notert 19 Premier League-kamper. Utviklingen ble imidlertid ikke som forventet, og etter låneopphold i Aston Villa, Napoli og Stoke ble 25-åringen i sommer fristilt fra kontrakten i United.

  Tuanzebe var en drøy uke i trening med nyopprykkede Ipswich, og kongoleseren er nå gitt kontrakt med klubben som bare har Preston North End foran seg på Championship-tabellen.

  -Han har gått lenge uten kamptrening, og vi akter å bygge ham opp før vi slipper ham til på førstelaget. Tilbake på sitt beste vil han imidlertid bli en verdifull tilvekst til klubben, sier Town-boss Kieran McKenna som har erfaring fra trenerrolle i Manchester United, og derfor har god kontroll på Tuanzebes kvaliteter.

  Superveteran til Wrexham

  Wrexham har slitt med å finne en erstatter for stjernespiss Paul Mullin, som i oppkjøringen til ny sesong punkterte en lunge under treningsleiren i USA.

  Steven Fletcher
  Måltyv: Steven Fletcher Har Scoret Mål For Atskillige Engelske Klubber

  Nå er imidlertid den skotske veteranangriperen Steven Fletcher på plass.

  -Jeg er 36 år, men fortsatt i god fysisk form. Jeg vil spille for en klubb med ambisjoner, og er det noe Wrexham ikke mangler så er det ambisjoner, sier angriperen som kan vise til CV inneholdende klubber som Burnley, Stoke, Wolves, Sunderland, Marseille og Dundee United – som han nå ankommer fra.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen