More

  Aston Villa – Liverpool: Er det kjørt?

  Poengtapet hjemme mot Tottenham antas å være hva som til syvende og sist ødela Liverpools drøm om å innhente Manchester City. Siste rest av håp kan knuses i kveld, når man besøker arenaen hvor man forrige sesong røk på stygt 2-7-tap.
  Aston Villa – Liverpool
  Villa Park
  Tirsdag 21.00
  Villa har plukket syv poeng fra sine siste tre kamper, etter å ha tapt alle sine fire foregående. Steven Gerrard, Danny Ings og Philippe Coutinho møter alle tidligere lagkamerater, og de kan alle bidra til at Liverpools titteldrøm knuses, en gang for alle. Den skadede trioen Jacob Ramsey, Leon Bailey og Kortney Hause må imidlertid alle se kveldens kamp fra sidelinjen. Syv av siste åtte mot Liverpool er tapt, men unntaket var altså forrige sesongs tilsvarende møte på Villa Park, hvor de røde ble sendt hjem som slakt.
  Roberto Firmino er skadefri, og dermed kan Jürgen Klopp plukke sin førsteellever fra øverste hylle. Har kommende helg FA-cupfinale på programmet, men tar seg neppe friheten å spare spillere i kveld av den grunn. Fortsatt er det jo håp om at Manchester City roter seg bort i innspurten – hvor lite sannsynlig det enn høres ut. Liverpool er fortsatt eneste lag i de fem største europeiske ligaene som fortsatt ikke har tapt i 2022. Mot lag på nedre tabellhalvdel (som Villa) har man vunnet 18 av 18, med total målscore 52-4. Kun i én (Leicester) bortekamp denne sesongen har man mislyktes i å score mål.
  Høyest odds:
  H: 7,50 (Unibet)
  U: 5,05 (Betsson)
  B: 1,47 (Coolbet og Unibet)
  Akkurat nå kan du kjøpe en hel måneds digitalt abonnement på Tipsbladet for FEM KRONER! 
  Bruk kampanjekoden FEMMER 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen