More

  Aston Villa handler

  Aston Villa leverte en ustabil Premier League-sesong, og endte til slutt som nummer 14 – mot 11 sesongen i forveien. Nykommere som Emiliano Buendia, Leon Bailey og Danny Ings Ings var ikke nok til å fylle hullet etter Jack Grealish, og managerskiftet var heller ikke egnet til å skape ro.
  Nå gjøres nytt forsøk på å ta steg oppover tabellen, og Steven Gerrard har tatt tidlige grep for å styrke stallen.

  Philippe Coutinho var et lyspunkt da han ble hentet på lån, og brasilianeren er nå permanent kontraktfestet. Kort tid senere hadde man også skrevet femårskontrakt med Boubacar Kamara.
  Midtbanespilleren er bare 22 år, men etter å ha kommet opp fra akademiet i 2016 har han allerede rukket å spille 170 kamper for Marseille.
  -Vi er stolte og glade over å ha skrevet kontrakt med et av de meste spennende unge spillerne i europeisk fotball. Vi har en klar plan om å styrke stallen denne sommeren, sa Gerrard etter å ha hentet den unge midtbanespilleren på free transfer.
  Og Villa-stallen blir sterkere for hver dag som går. I dag ble det kjent at også den brasilianske midtstopperen Diego Carlos skal spille for Aston Villa. 29-åringen ble forsøkt hentet av Newcastle i januar, men det var til slutt Villa som vant frem.
  Villa betaler 26 millioner pund for spilleren som etter 135 kamper i Sevilla kan vise til seier i Europa League og tre topp 4-plasseringer i La Liga.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen