More

  Aston Villa – City 1-0: Villa melder seg på

  Seks Premier League-kamper på menyen torsdag kveld, og den største av dem var møtet mellom høytflyvende Aston Villa og regjerende mester Manchester City. Det endte naturligvis med Villa-seier, da Unai Emerys menn jo som kjent ikke gir ved dørene hjemme foran egne fans. Kveldens 1-0-seier betyr at Birmingham-klubben har satt klubbrekord, med 14 strake hjemmeseirer!

  Aston Villa
  Passerte City: Leon Baileys Matchvinnende Scoring Sendte Aston Villa Til Tredjeplass På Tabellen

  Fullt fortjent Aston Villa-seier

  Det var resultatmessig en knepen seier Aston Villa tok i kveld, men liten tvil om at det var fortjent. City kom knapt til målsjanser, og hjemmelaget vant skuddstatistikken med formidable 22-2. Faktisk er dette det meste City har hatt av avslutninger mot seg siden Pep Guardiola overtok som manager.

  I avslutninger på mål endte det med 7-2 til vertene. Villa også hadde seks hjørnespark, mens City ikke spilte seg frem til en eneste corner. Scoringen kom med kvarteret igjen å spille, da Leon Baileys avslutning forandret retning i en motspiller, og utmanøvrerte City-keeper Ederson. Seieren førte Villa opp på tredjeplass på Premier League-tabellen, foran City og bare fire poeng bak ligaleder Arsenal. City har på sin side ikke vunnet noen av sine siste fire kamper.

  Les også: Vålerenga i førersetet

  United vant storoppgjøret på Trafford

  Aston Villa - City 1-0: Villa Melder Seg På Scott Mctominay Aston Villa
  Aston Villa - City 1-0: Villa Melder Seg På 4

  Det var to gigantklubber i trøbbel som møttes på Old Trafford i kveld, og det var Scott McTominay som sendte vertene i føringen. Cole Palmer utliknet for Chelsea rett før pause, men United trakk lengste strå da McTominay var på pletten også kvarteret før slutt. Dette var andre gang denne sesongen skotten reddet United med to scoringer på Trafford. I kveld var uansett United klart best, da de noterte hele 28 avslutninger, og sågar tillot seg å misbruke et straffespark.

  Fulham banket Forest

  Aston Villa - City 1-0: Villa Melder Seg På Alex Iwobi Aston Villa
  Aston Villa - City 1-0: Villa Melder Seg På 5

  Kveldens mestscorende ble, noe overraskende, Fulham. The Cottagers har slitt med målproduksjonen etter Aleksandar Mitrovic’ avgang i sommer, men den siste drøye uken har det vært full ketchup-effekt. Forest ble sendt hjem som slakt, etter to scoringer av både Alex Iwobi og Raul Jimenez – før innbytter Tom Cairney avsluttet ballet. Marco Silvas menn scoret bare ti mål på sesongens tolv første kamper, før de nå – for første gang siden 1966 i toppdivisjonen – har scoret tre mål eller mer i tre strake kamper. At Forest sliter på bortebane er en kjent sak, og klubben står nå med usle 2 seirer fra 27 bortekamper siden opprykket til Premier League.

  Onsdagens resultater:

  Brighton – Brentford 2-1

  Crystal Palace – Bournemouth 0-2

  Fulham – Forest 5-0

  Sheffield United – Liverpool 0-2

  Aston Villa – Manchester City 1-0

  Manchester United – Chelsea 2-1

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen