More

  Arsenal vant etter Alisson-brølere

  Arsenal var best, og vant til slutt 3-1 i dagens toppoppgjør mot Liverpool. Det måtte imidlertid en forsvarsbrøler til for å avgjøre kampen.

  Bukayo Saka sendte Arsenal i føringen før kvarteret spilt, men det sto likevel 1-1 til pause – da Arsenal-stopper Gabriel sekunder før pausehvilen slo ballen inn i eget bur. Det bølget frem og tilbake i 2.omgang, men Arsenal virket hele tiden hakket farligere. Og 2-1-scorinngen skulle komme, om enn på spesielt vis.

  Arsenal Vant Etter Alisson-Brølere Van Dijk Alisson Arsenal
  Kaos: Van Dijk Og Alisson Forærer I Felleskap Arsenal Deres 2-1-Scoring

  Gabriel Martinelli var på jakt etter en stikker i mellomrommet, og endte opp i løpsduell med Virgil van Dijk. Liverpool-stopperen så egen keeper på vei ut for å klarere, og bestemte seg da for å konsentrere seg om å holde Gunners-vingen på armlengdes avstand. Det klarte han da også, men Alissons klareringsforsøk endte i løse lufta. Ballen havnet hos en helt ensom Martinelli, som enkelt kunne trille ballen i åpent mål. Det virket enormt klønete, men grunnen til at Alisson bommet på ballen, var at brasilianeren og Van Dijk kom for tett på hverandre. Om Liverpool-keeperen skulle kommet ut i duellen i det hele tatt, det er et annet spørsmål.

  And then there were three

  Arsenal
  Arsenal Vant Etter Alisson-Brølere 6

  Arsenal var pisket til å vinne ettermiddagens storoppgjør om de skulle henge med i kampen om Premier League-tittelen, og de leverte på bestilling. Liverpool endte kampen i undertall etter rødt kort til Konate, og kort tid etter utvisningen strødde innbytter Leandro Trossard ekstra salt i såret hos gjestene. Midtbaneeleganten stormet opp langs venstresiden og endte opp med en avslutning som Alisson lot forsvinne mellom egne ben. Liverpool-keeperen hadde ikke sin beste dag på jobb, da Arsenal feiret tre poeng som tok dem tilbake inn i tittelkampen. Den tredje utfordreren skal i aksjon mandag kveld, når Manchester City skal opp mot Brentford.

  Chelsea til ulvene

  Arsenal Vant Etter Alisson-Brølere Matheus Cunha Arsenal
  Arsenal Vant Etter Alisson-Brølere 7

  Mauricio Pochettinos Chelsea kom rett fra 1-4-tap mot Liverpool på Anfield, og måtte tåle samme antall baklengs hjemme mot Wolves i dag. Cole Palmer sendte hjemmelaget på Stamford Bridge i føringen, men dette skulle bli Mathias Cunhas dag. Wolves-angriperen leverte hat trick og tok med seg matchballen hjem, da ulvene vant svært fortjent i hovedstaden. Gary O’Neil har gjort formidabel jobb med laget han brått overtok noen timer før sesongstart, og de tre poengene førte til at nettopp Chelsea ble passert på Premier League-tabellen. Om O’Neil har gjort fremragende jobb, så kan beklageligvis ikke det samme sies om Pochettino. Det er vanskelig å se at den tidligere Tottenham-bossen har gjort noe fra eller til med dette særs kostbare, men for øvrig helt mediokre, fotballaget.

  Perle reddet Forest

  Arsenal Vant Etter Alisson-Brølere Callum Hudson Odoi Arsenal
  Arsenal Vant Etter Alisson-Brølere 8

  En jevn batalje mellom Bournemouth og Nottingham Forest endte med ett poeng til hvert av lagene. Bournemouth åpnet friskt, og tok ledelsen da Justin Kluivert var på rett sted til rett tid etter et par kjappe og tidlige cornere, før Forest utliknet gjennom en perlescoring av Callum Hudson-Odoi. Hjemmelaget hadde ni avslutninger, men bare to av dem traff mellom stengene. Keeperdebutant Matz Sels, hentet fra Strasbourg på Deadline Day, virket trygg og tok seg greit av det meste av hva Cherries-angriperne hadde å by på. 1-1 var som fortjent, og ett poeng kommer godt med for begge lag.

  4 på 4 for Højlund

  Arsenal Vant Etter Alisson-Brølere Hojlund Arsenal
  Arsenal Vant Etter Alisson-Brølere 9

  Rasmus Højlund fikk er trå start på karrieren som Manchester United-spiller, men dansken har nå for alvor våknet til live. Højlund måket inn mål i Champions League, men etter lang tids tørke, står han nå også med fire scoringer fra sine siste fire Premier League-kamper. Fulltrefferen i dag kom sågar på hans 21-årsdag. Alejandro Garnacho scoret United øvrige to mål, da hjemmelaget på Old Trafford for andre gang denne sesongen kunne feire tre strake seirer. West Ham returnerte hjem til hovedstaden uten verken scoringer eller poeng, men kan bare takke seg selv. Det ble nemlig sløst voldsomt med sjansene i bortelaget. West Ham vant skuddstatistikken 22-12, og både Emerson og Soucek får magert med søvn etter muligheten de misbrukte i dag.

  Premier League, søndag

  Bournemouth – Nottingham Forest 1-1

  Chelsea – Wolves 2-4

  Manchester United – West Ham 3-0

  Arsenal – Liverpool 3-1

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen