More

  Arsenal-spiss får tyn fra egne fans

  Eddie Nketiah har signert ny femårskontrakt med Arsenal, men Gunners-fansen er delt i sine meninger om det lokale spissproduktet og hans nye kontrakt.
  23-åringens tidligere kontrakt gikk ut i sommer, men med fem scoringer fra siste åtte kamper forrige sesong var det forventet ny avtale.
  -Vi er glade for å få med Eddie videre. Han har representert oss på en flott måte, og har et talent vi skal jobbe hardt for å videreutvikle, sa manager Mikel Arteta etter presentasjon av langtidsavtale.
  Arsenal-fansen generelt er godt fornøyd med å få med unggutten videre, men forventer samtidig at klubben handler inn både flere og bedre spisser i sommer. Deler av fansen mener også Nketiahs nye kontrakt inneholder elementer som viser at klubben tar til takke med middelmådighet. Gabriel Jesus og Victor Osimhen er av spissene som ryktes å stå på ønskelista, og mange blir da forbauset når Nketiah i sin nye kontrakt belønnes med stor lønnsøkning, og ikke minst draktnummer 14.
  Nummer til besvær
  Drakt nummer 14 i Arsenal har blitt båret av storheter som Thierry Henry, Theo Walcott og Pierre-Emerick Aubameyang, spillere deler av fansen mener Nketiah ikke kan sammenliknes med. Twitter inneholder da også flust med eksempler på skuffede Gunners-fans.

  Eddie Nketiah er født og oppvokst i den engelske hovedstaden, og gikk gradene som ung fotballspiller i Chelsea før han i 2015 ble veid og funnet for lett for The Blues. I Arsenal fikk imidlertid den unge angriperen suksess. Etter sesongen 2016-2017 å ha scoret 15 mål på 16 kamper for U18-laget, ble han av Arsene Wenger hentet opp i A-stallen. Første Premier League-mål ble scoret i mai 2019, og per i dag står Nketiah med 10 scoringer på 59 ligakamper. Den unge spissen er også tidenes toppscorer for det engelske U21-landslaget, med 16 scoringer på 17 kamper.
  Arsenal forventes å gjøre store forandringer i spillerstallen i sommer. Her er våre tanker om hva som kan skje. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen