More

  Arsenal og United ute av ligacupen

  Det er i kveld spilt om kvartfinalebilletter i ligacupen, og noen tungvektere forsvant ut av turneringen i fjerde runde. Mens Manchester City ble ekspedert av Newcastle allerede i tredje runde, var det i dag regjerende Arsenal og regjerende mester Manchester United som måtte vinke farvel til drømmen om Wembley.

  Tung retur for Declan Rice

  Ligacupen
  Fortjent: Jarrod Bowen Var Av Målscorerne Da West Ham Feide Over Arsenal

  Declan Rice vendte i dag tilbake til London Stadium for en første kamp siden han i sommer takket ja til tilbudet fra Arsenal, og det var tidligere lagkamerater som trakk lengste strå. Ben White headet etter et kvarters spill ballen umotivert i eget nett, og umotivert er generelt et dekkende ord for Arsenals opptreden i kveld. Fem minutter etter hvilen var det publikumsfavoritt Mohammed Kudus som doblet ledelsen, før Jarrod Bowen etter en times spill spikret Gunners-kista. Innbytter Martin Ødegaard reduserte for Arsenal, men ikke før kampen i sjette overtidsminutt for lengst var avgjort.

  Championship-duo takket for seg

  Middlesbrough slapp med skrekken mot Exeter tirsdag, men dagens to Championship-representanter måtte takke for seg i ligacupen. Ipswich flyr høyt på tabellen, men ble et nummer for lite i hjemmekampen mot Fulham. Gjestene på Portman Road ledet 3-0, før innbytter Elkan Baggott reduserte for Town.

  Ligacupen
  Etterlengtet: Moises Caicedo Og Chelsea Er Klare For Kvartfinale I Ligacupen

  Også Lancashire-nabo Blackburn er ferdigspilt, etter besøk på Stamford Bridge. Benoit Badiashile og Raheem Sterling målscorere, da Chelsea tok en etterlengtet seier. Det endte med hjemmeseier også på Goodison, da James Tarkowski, Amadou Onana og overtidsscoring av Ashley Young sørget for 3-0-seier til Everton mot Burnley.

  Drømmescoring av Nunez

  Ligacupen
  Matchvinner: Darwin Nunez Leverte Praktscoring Og Ble Matchvinner

  Liverpool er klubben med flest pokaler fra ligacupen, og drømmen om enda en tittel lever etter kveldens kamp borte mot Bournemouth. The Cherries hang brukbart med, og skapte spenning da Justin Kluivert etter en times spill utliknet Cody Gakpos 1-0-scoring. Det var uansett innbytter Darwin Nunez som sto for kveldens prestasjon. Etter 70 minutter plukket uruguayaneren opp ballen helt ute på venstresiden, og det virket ikke å være særlig fare på ferde for Bournemouth-forsvaret. Liverpool-angriperen satt imidlertid fart, fintet unna en forsvarspiller før han feide ballen i nydelig bue over Andrei Radu i Bournemouth-buret.

  Ny pipekonsert på Trafford

  Ligacupen
  Klasseforskjell: Lewis Hall Og Newcastle Var Altfor Gode For Manchester United

  Manchester United-fansen pep søndag egen manager og spillere av banen etter velfortjent 0-3-tap mot byrival City, og ny pipekonsert fulgte spillerne av banen til pause mot Newcastle i kveld. Gjestenes vingbacker, Tino Livramento og Lewis Hall, fikk fritt leide gjennom det meste av de første 45, og var de som i størst grad bidro til at det sto 2-0 til Newcastle ved sidebytte. Miguel Almiron scoret det første, etter et vanvittig raid av Livramento, mens Hall og Joe Willock scoret de neste to – som ble fulgt av mishagsytringer fra tribunene.

  Resultatene fra 4.runde i ligacupen

  West Ham – Arsenal 3-1

  Bournemouth – Liverpool 1-2

  Chelsea – Blackburn 2-0

  Everton – Burnley 3-0

  Ipswich – Fulham 1-3

  Manchester United – Newcastle 0-3

  Trekning av kvartfinaler i ligacupen

  Everton – Fulham

  Chelsea – Newcastle

  Port Vale – Middlesbrough

  Liverpool – West Ham

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen