More

  Arsenal leverte varene

  Fire kamper tok avspark 16.00 i dag, og to av dem endte med full pott til bortelaget.

  Arsenal styrket sin stilling på toppen av tabellen etter dominerende seier på besøk hos ustabile Leicester. Gabriel Martiinelli scoret kampens eneste mål, men Arsenal fikk også to scoringer annullert av VAR. Trolig ble Artetas menn også snytt for straffespark. Leicester ble uansett ikke tillatt store målsjanser overhodet, av en imponerende ligaleder.

  I kampen mellom ligaens to mest typiske hjemmelag, West Ham og Nottingham, endte det med…hjemmeseier. 4-0 til vertene på London Stadium ga Hammers-fansen og David Moyes armslag og pustepause.

  I bunnoppgjøret mellom Leeds og Southampton var det overraskende nok Junior Firpo som ble den store helten. Den tidvis utskjelte Leeds-forsvareren sendte en lompe inn under hendene på Gavin Bazunu, og dette var nok til å sikre Leeds tre uvurderlige poeng.

  Siste 16.00-kamp ble spilt mellom Everton og Aston Villa, og det var bortelaget som trakk lengste strå. Ollie Watkins med scoring i sin femte kamp på rad, mens Emiliano Buendia gjorde 2-0 på en skikkelig lekkerbisken.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen