More

  Enighet om Gordon, Caicedo ny mann i streik

  Cuphelg i England, men like mye fokus som FA-cupoppgjørene trekker innspurten av januarvinduet. Absolutt alle bekreftede overganger i januar er bokført i Tipsbladet, og står på trykk hver eneste uke. I tirsdagens utgave er det satt av seks sider for å få plass til alt. For det forventes et rush når det nå gjenstår bare fire dager av vinduet.  

  Enighet Om Gordon, Caicedo Ny Mann I Streik Gordon Scaled
  Enighet Om Gordon, Caicedo Ny Mann I Streik 2


  Heteste rykter denne helgen:

  *Anthony Gordon ble fredag endelig meldt tilbake på Everton-trening, men fredag kveld sto det klart at den unge angriperen nok bare var tilbake for å få bekreftelse om overgang til Newcastle. Klubbene meldes enige om overgangssum pålydende 45 millioner pund (40+5), og alt tyder på at Gordon poserer i Toon-overdel før tirsdag. Everton forventes samtidig i dag å presentere Sean Dyche som ny manager.

  *Newcastle henter Gordon, mens de også har utstyrt Kieran Trippier med ny kontrakt. Den gode høyrebacken har vært en bærebjelke siden han for to år siden ble hentet fra Atletico Madrid, og den nye kontrakten varer ut sesongen 2024/2025.

  *Brighton har alltid kjøpt smart og billig, og tunge videresalg gjør at økonomien blomstrer. Leandro Trossard er nylig solgt til Arsenal, og nå virker Moises Caicedo å følge etter. Midtbanespilleren har lenge blitt linket til Chelsea, før Arsenal tidligere denne uken fikk avslag på bud pålydende £60 millioner. Fredag ga imidlertid Caicedo beskjed om at han ville bort, og da blir det nok sånn.

  *Chelsea har kommet til enighet med Lyon om kjøp av høyrebacken Malo Gusto. Overgangssummen oppgis til £26 millioner, men 19-åringen ankommer ikke før til sommeren.

  *Tottenham la forrige sommer £25 millioner på bordet for Djed Spence, men backen har ikke startet en eneste Spurs-kamp. Nå venter låneopphold, og en håndfull Premier League-klubber meldes interessert.

  *Michail Antonio varslet torsdag at han kunne komme til å forlate West Ham i løpet av helgen, men fredag ga manager David Moyes beskjed om at så ikke ville skje. Antonio er mestscorende West Ham-spiller i Premier League, men veteranen har fått stadig lenger vei frem til førsteelleveren denne sesongen.

  *Bournemouth ble antatt å fredag presentere Nicolas Jackson som tungt spisskjøp, men Villarreal-angriperen kom skadet til legesjekk. Cherries-ledelsen presentere en ny spiss, men Jackson ble sendt hjem til Spania.

  *Arsenal har utstyrt Gabriel Martinelli med ny langtidskontrakt. Den brasilianske angriperen har nå signert for opphold med The Gunners frem til sommeren 2027.

  *Chelsea arrangerer kjøpefest, men samtidig med de mange inngangene må nødvendigvis noen ut. Hakim Ziyech er av dem som mest trolig forsvinner, og da ganske sikkert før onsdag. Roma og Newcastle er av dem som meldes interessert.

  *Leeds har sendt 20-årige Joe Gelhardt på lån til Sunderland, mens de selv håper å kunne presentere Weston McKennie. Juventus-spilleren antas å koste om lag 30 millioner pund.

  *Sheffield United-angriper Iliman Ndiaye kobles til Everton, men spilleren selv virker å foretrekke opprykksfest med The Blades – heller enn nedrykksdrama på Goodison.

  *Southampton har denne måneden presentert tre nye spillere, med tidligere Luton-back James Bree som foreløpig sistemann inn. Tabelljumboen er imidlertid i desperat behov av også en ekstra angriper, og alt tyder på flere handler over helgen.

  *Fulham flyr høyt på tabellen, men har vært beskjedne i overgangsmarkedet denne måneden. Arsenal-back Cedric Soares skal imidlertid fortsatt være ønsket.

  *Wolverhampton har hentet en god håndfull nye spillere denne måneden, og det har da blitt trangt om plassen på Molineux. En av dem som da har måttet vike plass er forsvarsspiller Ki-Jana Hoever. Den tidligere Liverpool-spilleren er nå sendt på lån til Stoke, og han ble da tredje nykommer hos The Potters i løpet av få dager.

  *Liverpool-fansen håper i det lengste at Jürgen Klopp før onsdag morgen skal posere ved siden av en ny midtbanespiller, men lite tyder på at håpet innfris. Ny kontrakt til den lovende midtbanespilleren Stefan Bajcetic er imidlertid levert.

  *Sander Berge blir fortsatt nevnt på ryktebørsen, og Sheffield United-manager Paul Heckingbottom bekrefter da også at det er interesse for den norske midtbaneeleganten. Liverpool og Chelsea nevnes. Mer sannsynlig er det at Berge neste sesong spiller Premier League-fotball med The Blades.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen