More

  Arsenal banket Chelsea

  Gabriel Jesus brukte bare kvarteret på å sende Arsenal i føringen mot Chelsea i Florida i natt, og vondt skulle snart bli verre for Thomas Tuchel og Chelsea.
  Martin Ødegaard feide et frispark like over, før nordmannen – på genial pasning fra Martinelli, doblet ledelsen. Bukayo Saka og Albert Sambi Lokonga fullførte verket, og Tuchel var alt annet enn fornøyd etter kamp.
  -Vi var ikke i nærheten, og er ikke klare for ligastart om to uker. Vel stilte Arsenal med et mer toppet lag enn oss, men dette er bare noe av forklaringen. Vi var ikke fysisk i nærheten av å matche motstanderen, sa en lettere oppgitt Tuchel til fremmøtt presse i USA.

  Chelsea har i sommer hentet Raheem Sterling fra Manchester City, samt Kalidou Koulibaly fra Napoli, men enda flere viktige navn har forsvunnet. Blant annet to midtstoppere og Romelu Lukaku. Tuchel mener man fortsatt trenger spillere for å kunne konkurrere.
  -Vi har mistet viktige spillere, og flere kan forsvinne. De er ikke erstattet i god nok grad, og vi så i dag at vi trenger flere forsterkninger, sa Tuchel.
  Regjerende mester Manchester City var også i aksjon i natt, og i sin debut ble Erling Braut Haaland matchvinner da City slo Bayern München 1-0.
  Tipsbladet GRATIS i fire uker, inkludert EFL-spesial og alt om Premier League-starten? Bestill her 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen