More

  Arne Sandstø klar for Midtjylland

  Sandstø klar for dansk fotball etter syv år i Jerv.

  Arne Sandstø er klar for nytt trenereventyr etter syv år på Sørlandet og i Jerv. 56-åringen er klar som trener for danske FC Midtjylland, og reiser til Superliga-klubben med umiddelbar virkning. Den danske ligastarten er bare ti dager unna, så Sandstø har kort tid på seg til å få akklimatisert seg til laget som kom på en skuffende åttendeplass forrige sesong.

  – Vi ville gjerne beholde Arne i klubben videre, men samtidig har vi full forståelse og respekt for at han ønsker denne overgangen. Arne er en unik, lidenskapelig fotballmann som alltid gir 100% av seg selv. Vi er utrolig takknemlig for alt han har gjort for klubben. Med det ønsker vi Arne masse lykke til i den nye jobben og vi håper å se han på Levermyr når han er i Grimstad, sier styreleder i Jerv, Øyvind Johannesen, i en pressemelding.

  Arne Sandstø
  Arne Sandstø Hylles Etter Opprykket I 2021.

  Arne Sandstø rakk å utrette mye i løpet av sine syv år på Levermyr. I 2021 ledet han laget til opprykk og klubbens første sesong i Eliteserien noen sinne. Sesongen 2022 endte imidlertid med nedrykk etter ett år i toppdivisjonen. Jerv tok sommerferie i årets sesong på åttendeplass.

  Hvem som tar over sørlendingene vites foreløpig ikke, men Johannessen sier i pressemeldingen at målsettingen om opprykk ikke forandres, til tross for Sandstøs overgang til Superligaen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen