More

  Ange Postecoglou: – Vi var fremragende

  Tottenham sto alene på tabelltopp etter 8-2-0 fra sesongens ti første kamper, og sommerens nykommer Ange Postecoglou vant prisen som månedens manager i både august, september og oktober. Den tidligere Celtic-bossen har imponert både som trener og ikke minst på pressekonferanser, hvor han har fremstått med både glimt i øyet, pondus og ro. Og Postecoglou virker å være en like god taper som han er vinner.

  Ingen frustrasjon

  Søndag røk Tottenham på et tredje strake tap, og den tidligere ligalederen forsvant da også ut av topp 4. Som i nederlagene mot Wolves og Chelsea, tok Tottenham også mot Aston Villa ledelsen. Et skadeskutt og karantenehemmet Tottenham kastet imidlertid også denne gang ledelsen. I et fyrverkeri av en fotballkamp på nydelige Tottenham Hotspur Stadium bød uansett Tottenham opp til dans, som de alltid gjør under ledelse av Postecoglou.

  Bryan Gil
  Skryt: Bryan Gil Og De Andre Spurs-Spillerne Fikk Fortjent Skryt Av Manager Ange Postecoglou

  Tottenham hadde fire annullerte scoringer (tre av dem fra Heung-Min Son), noterte 18 avslutninger, mens de også traff tverrliggeren to ganger. Og det altså med en kraftig svekket spillertropp.

  -Vi spilte en flott kamp og skapte flust med sjanser. De fleste andre dager er dette en kamp vi ville vunnet, og det er vanskelig å kritisere noe av hva spillerne leverer. Mer enn dette kan jeg faktisk ikke kreve, sa Postecoglou til engelsk presse etter kamp.

  Fortsatt tøffe utfordringer for Postecoglou og Spurs

  Tre strake tap, og det blir ikke nødvendigvis enklere i ukene som kommer. Neste tre motstandere heter Manchester City, West Ham og Newcastle, og Spurs vil fortsatt være uten støttespillere som James Maddison og Micky van de Ven, mens også Richarlison, Ivan Perisic, Ryan Sessegnon, Manor Solomon – og trolig også Rodrigo Bentancur er ute.

  Ange Postecoglou: - Vi Var Fremragende Rodrigo Bentancur Postecoglou
  Trøstende Ord: Ange Postecoglou Må Klare Seg Uten Rodrigo Bentancur, Igjen

  Skadeforfulgte Bentancur var søndag endelig tilbake i startelleveren etter langvarige skadeproblemer, men en unødvendig tøff takling fra Villa-back sendte midtbanespilleren ut på sidelinjen igjen. Dette gjør ikke oppgaven enklere for Tottenham-bossen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen