More

  Bristol City snapper Oxford United-manager

  Et stort gisp gikk gjennom Oxford United-fansen som i går så Bristol City stjele deres godt likte manager.

  Solen skinte i Oxford United som etter deres strålende sesongstart hadde startet å drømme om opprykk til Championship. Liam Manning reddet klubben fra et katastrofalt nedrykk fra League One på tampen av forrige sesong og den gode sommeren har gitt laget 32 poeng på deres 15 første kamper denne sesongen. Med bare tre poeng opp til Portsmouth på topp var Manning og hans mannskap på vei mot noe stort, trodde vi.

  Bristol City jaktet i Oxford

  For etter at Nigel Pearson overraskende fikk sparken forrige uke og klubbens styre hadde fått sin dose kjeft, fortsatte jakten på hans erstatter. Valget falt på Liam Manning som lot seg lokke til Bristol City.

  Dette er en stor mulighet for meg og deres visjoner samsvarer med mine egne og mine egne mål, sa Manning da han møtte Bristol City-pressen. 38-åringen starter jobben borte mot QPR førstkommende lørdag, og med bare fire poeng opp til play off kan det fort bli en artig sesong i vente for Bristol City-fansen.

  Tilbake i Oxford sitter det flere skuffede personer. De skriver at de gjorde alt i sin makt for å beholde Manning og sitter skuffet igjen over at han forlot prosjektet etter bare 241 dager i klubben.

  Jakten på ny manager er allerede i gang. Hvem det blir får vi nok ikke svaret på før de møter Leyton Orient som gjestende lag førstkommende lørdag.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen