More

  All In på Isak

  Eddie Howe og Newcastle United trenger offensive forsterkninger, og virker nå å ha fullt fokus på den svenske Sociedad-spissen Alexander Isak.
  22-årige Isak har vært en hit i Spania, men har uttalt at han en dag vil prøve seg i Premier League.
  -Fem, seks engelske klubber er av verden beste, og det er naturlig at jeg en dag prøver meg i Premier League. Samtidig trives jeg veldig godt der jeg er, har svensken uttalt.
  Isak ankom San Sebastian og Sociedad fra Dortmund i 2019, og har siden da notert seg for 32 La Liga-scoringer på 103 kamper. Svensken, som tidligere har blitt linket til Arsenal, vil koste langt mer enn Newcastles gjeldende overgangsrekord på 40 millioner pund.
  Chelsea stjeler mye av annen oppmerksomhet på ryktebørsen fra England i dag.

  Hovedstadsklubben kobles med PSG-stopper Presnel Kimpembe, Bayern-angriper Robert Lewandowski, Napoli-forsvarer Kalidou Koulibaly og Manchester Citys Nathan Ake. De to sistnevnte virker nærmeste innlosjering på Stamford Bridge, der det trengs erstattere for Antonio Rudiger og Andreas Christensen – som jo begge har reist til Spania.
  Samtidig er som kjent Raheem Sterling bare detaljer unna femårig Blues-kontrakt.
  Manchester United, som tirsdag kveld grisebanket Liverpool i Thailand, nærmer seg enighet med Ajax-forsvarer Lisandro Martinez.
  Everton, Crystal Palace, Nottingham Forest og Southampton er alle interessert i Wolverhamptons midtbanespiller Morgan Gibbs-White, og Everton skal sågar ha fått avslag på bud pålydende 25 millioner pund.
  Leeds-ving Raphinha sies å være detaljer unna kontrakt med Barcelona. Overgangssummen opplyses å bli om lag 60 millioner pund.
  West Ham sies å ha Sassuolo-angriper Gianluca Scamacca øverst på ønskelista når det skal jaktes offensive forsterkninger. Serie A-klubben sies å ville kreve rundt 50 pundmillioner for spissen som også har blitt koblet til Newcastle og Paris Saint-Germain.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen