More

  91 av 92 plasser i boks  

  Crawley sendte ned både Hartlepool og Rochdale, men ett storlag returnerer. 

  Den store nedrykksduellen mellom Hartlepool og Crawley endte i favør gjestene med Dom Telford som den store helten med sine to scoringer. Med seks poeng opp og dårligere målforskjell er det derfor ingen som tror på annet enn at Hartlepool på returnere til National League etter bare to år tilbake i det gode selskap. For Rochdale ble skjebnen fastslått lørdag ettermiddag også. 102 sammenhengende år i The Football League med 95 år på rad i League One eller League Two er nå over. Nå venter minst en sesong i skyggenes dal. Trist sorti for Manchester som på to år har sett to gamle storklubber skli ut av ligasystemet.  

  Hyggeligere er det derimot å ønske Wrexham tilbake fra neste sesong. 3-1 over Boreham Wood i helgen sikret opprykk en serierunde før slutt. En ellevill duell mot Notts County er dermed over og deres to Hollywood-eiere kunne sprette både en og to tårer da Paul Mullin sikret opprykket med sine to scoringer i andreomgang. 15 års ventetid, og med en historie som kunne endt tragisk, er glemt nå som Wrexham skal ta opp kampen med de store. Vi setter de allerede som favoritt til nytt opprykk i 2023/24-sesongen mens vi venter på hvem som blir det 92 laget i neste års ligasystem.  

  Noen lag gir seg aldri  

  Vi avskriver og vi konkluderer, men noen lag gir seg aldri virker det som. Salford har virket fortapt i flere kamper, men overtidsdramaet vil ingen ende ta. To uker etter at de snudde 1-2 til 3-2 på overtid fikk vi et nytt drama da de fikk 2-2 i fleisen fem minutter på overtid mot Walsall, bare for å se at Matty Lund sikret dem tre livsviktige poeng syv minutter på overtid. Siden Bradford rotet bort to poeng syv minutter på overtid er de nå forbigått av Salford og står plutselig i fare for å gå glipp av topp syv. Mark Hughes hadde los på direkte opprykk for bare to uker siden han.   

  Mansfield slo Stevenage 1-0 i toppkampen og kan faktisk fortsatt rykke direkte opp selv om de nå ligger utenfor play off. Med seier i kveldens hjemmekamp mot serievinnerne Leyton Orient kan de bare være et poeng unna direkte opprykk om Stevenage feiler i sin bortekamp mot et Swindon-mannskap som har funnet formen igjen. Stockport og Carlisle gjorde jobben sin i helgen med hver sin 1-0 seier. Med bare ett poeng opp til Stevenage vil de følge nøye med på kveldens oppgjør fra County Ground og kanskje håpe på at Swindon herjer som i helgens 5-1 seier borte mot fortapte Wimbledon.  

  Det beste vi kan gjøre nå er å gi både Northampton, Stevenage, Stockport, Carlisle, Salford, Bradford og Mansfield noen betryggende ord før to nervepirrende uker venter. Squeaky bum time fortsetter.  

  Tirsdagens hengekamper

  • Grimsby – Crewe
  • Mansfield – Leyton Orient
  • Newport – Harrogate Town
  • Swindon – Stevenage

  Vi går her for en solid dobbel med hjemmeseier til Grimsby og Newport til en totalodds på 3.37 hos Norsk Tipping.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen