More

  Fotball på TV: 6 utvalgte oppgjør du bør få med deg i helgen

  Fullt program i Fotball-Europa denne helgen også. Her er seks utvalgte oppgjør fra ligaene vi følger tettest vi mener du bør få med deg.

  Fotball på tv – seks utvalgte oppgjør

  Nok en helg står foran oss, og nok en gang ruller fotballen over skjermene gjennom hele weekenden. Det er et heftig program som starter allerede fredag kveld, og vi har plukket ut seks kamper fra ligaene vi følger tettest her i Tipsbladet, som vi mener du bør få med deg denne helgen.

  Eliteserien

  Sarpsborg 08 – Tromsø: Lørdag kl. 18:00 på TV2 Sport 1

  Svært amputert runde i Eliteserien denne helgen med bare fire kamper. Tetlagene Bodø/Glimt og Viking har spillefri, og det gir Tromsø anledningen til å klatre helt opp i ryggen på tabellteten. Sarpsborg 08 har imidlertid ingen ambisjoner om å gi poengene billig fra seg på eget gress, og Stefan Billborns utvalgte kommer rett fra overbevisende 3-0-seier mot Odd. Dermed ligger det meste til rette for et meget underholdende oppgjør i Østfold lørdag kveld.

  Premier League

  Chelsea – Luton: Fredag kl. 21:00 på V Sport PL

  Jada, vi vet at Newcastle – Liverpool står på PL-programmet søndag kveld. Men, hva med å starte helgen med byderby mellom rikeste og fattigste Premier League-klubber i hovedstaden? Chelsea kaster pundsedler om seg som om det var pesetas de opererte med, mens Luton har mer enn nok med å få hjemmebanen sin klarert og skikket til spill i Premier League. Fredag møttes disse London-“rivalene” ansikt til ansikt, og med Chelseas mange skadeproblemer, vil The Hatters håpe å kunne detonere en aldri så liten bombe.

  LES OGSÅ: Fredagens Premier League-rykter

  Utvalgte
  Moises Caicedo Får Trolig Sin Chelsea-Debut Fra Start Mot The Hatters.

  La Liga

  Villarreal – Barcelona: Søndag kl. 17:30 på TV2 Sport Premium 1

  Både Villarreal og Barcelona tok sin første ligaseier for sesongen forrige helg, da de slo Mallorca og Cádiz respektivt. Nå møtes disse topplagene til saftig duell på El Madrigal, med en norsk landslagsspiss i en av hovedrollene: Alexander Sørloth er godt kjent med de regjerende mesterne fra tiden i Real Sociedad forrige sesong, og nordmannen har fysikken som skal til for å sette Barcas bunnsolide forsvar på prøve. Xavis utvalgte fikk omsider hjulene til å gå mot Cádiz, og Ilkay Gündogan fremstår allerede som en nøkkelspiller.

  Utvalgte
  Barcelona Får Vanskelig Motstand Søndag.

  Bundesliga

  Borussia Mönchengladbach – Bayer Leverkusen: Lørdag kl. 17:30 på Viasport 1

  Absolutt ingenting tyder på at dette blir kjedelig. Mönchengladbach ligapremierte like så greit med elleville 4-4 i ligaåpningen forrige helg, mens Xabi Alonsos fremadstormende Bayer Leverkusen fikk en fremragende start med 3-2-triumf i toppkampen mot RB Leipzig. 15 mål på 180 minutter totalt for disse lagene etter første ligarunde, borger for atskillig mer underholdning denne lørdagskvelden.

  Serie A

  Napoli – Sassuolo: Søndag kl. 20:45 på VG+

  Marcus Holmgren Pedersen kan få sin Serie A-debut søndag kveld, og det mot de regjerende Serie A-mesterne Napoli på bortebane. Pedersen får selskap av Kristian Thorstvedt og Emil Konradsen Ceïde, som allerede er i klubben, og Thorstvedt kom inn fra benken i ligapremieren mot Atalanta, som endte med 0-2-tap. Napoli kom vinnende i gang med sesongen, etter at de kom tilbake fra underlege mot Frosinone, og vant til slutt 3-1. Tomålsscoreren? Victor Osimhen, så klart.

  Ligue 1

  PSG – Lens: Lørdag kl. 21:00 på Direktesport

  Sirkus PSG ser ut til å bli box office TV, uansett form og tilstand denne sesongen. De regjerende franske mesterne har kommet ekstremt skjevt ut av startblokkene med to uavgjorte. Dermed ulmer det allerede i den franske hovedstaden, og klubben virker blottet for trivielle ting som moral, samhold og integritet. Lørdag skal Luis Enriques utvalgte opp mot Lens, som var så nære å ta ligagullet fra dem forrige sesong. Helgens gjester har imidlertid også fått en dårlig start, med bare ett poeng hittil. Dette blir en rysare.

  Utvalgte
  Kylian Mbappé Og Psg Står Med Bare To Poeng Etter To Runder.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen