More

  31. juli: Costa Rica mot Zambia

  Et lite oddstips forsøkes på 09.00-kampen i VM i morgen tidlig. Det er da gruppe C som skal avgjøres. I tråd med forhåndstipsene har Spania og Japan allerede avansert. De møtes nå for å finne ut hvem som tar gruppeseieren. 1. plassen i gruppen møter Norge i kvartfinalen mens 2. plassen skal opp mot Sveits.

  Vi retter imidlertid oppmerksomheten mot Costa Rica mot Zambia. Disse er begge allerede slått ut. Costa Rica etter 0-3-tap for Spania og 0-2-tap for Japan mens Zambia har røket 0-5 i begge kampene sine. Nå kan man slå seg løs i siste kamp før hjemreise og vi tror på en forestilling med mange scoringer.

  Costa Rica

  Costa Rica er med i sitt andre VM-sluttspill, og etter en utmerket kvalifisering var det håp om å ta seg videre fra gruppespillet. Gruppe C ble imidlertid alt annet enn enkel, selv om Spania forventes å stikke av i tet. Et Spania som av Costa Rica ble holdt til 2-2 da de møttes i VM-sluttspillet i 2015.  Begge ble da eliminert fra gruppespillet da, med Costa Rica endte i alle fall foran Spania. Også i Costa Ricas landslag ha det vært urolighet i år, da landslagssjef Amelia Valverde valgte å vrake tidligere lagkaptein Shirley Cruz fra VM-troppen. 37-årige annonserte kort tid etter sitt farvel til landslaget.

  Costa Rica Mot Zambia
  31. Juli: Costa Rica Mot Zambia 2

  Zambia

  Zambias generalprøve fikk nok mange til å forsøke noen innsatser på laget. Zambia er alt annet enn pålitelige, men en definitiv joker som ikke sparer på det offensive kruttet. Lagets siste seks kamper har gitt totalt 19 baklengs, men grønntrøyene scorer også selv mål. Senest da selveste Tyskland ble slått 3-2 i generalprøven – bare en uke etter at Sveits ble holdt til 3-3. Det er altså snakk om et lag som normalt sett kan score mye, men også slippe inn mye.

  Costa Rica mot Zambia

  Over 2,5 mål forsøkes til 1,67 i odds hos Norsk Tipping.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen