More

  3 La Liga-kamper tirsdag

  Sesonginnspurten fortsetter, og det gjøres klart for tre nye La Liga-kamper tirsdag.

  Det dukes for tredje siste runde i La Liga, og selv om mye er avgjort i toppen, gjenstår atskillig å spille for i bunnen. Celta Vigo, Almería og Valladolid er blant bunnlagene som skal ut i viktige oppgjør i kveld, og det tegner til å bli ulidelig spennende om hvem som slår følge med Elche ned til Segunda División.

  Celta Vigo – Girona

  Med en skadet Iago Aspas på sidelinjen, var det opp til Jørgen Strand Larsen å lede Celtas angrepsrekke i lørdagens bortekamp mot Athletic Bilbao. Og nordmannen utlignet til 1-1 med en utsøkt heading like etter pause, bare for å se hjemmelaget gå opp i ny ledelse og fastsette sluttresultatet til 2-1 bare minutter senere. Dermed faller Celta stadig lengre ned på tabellen, og har nå tapt fire strake.

  Girona var det førende laget i lørdagens hjemmemøte med Villarreal, men tapte likevel 1-2. Kontringer ble deres undergang, og tre minutter på overtid scoret gjestene vinnermålet med ny kontring. Det var katalanernes første tap etter fire strake uten nederlag.

  Odds fra Norsk Tipping:

  • H 1,92
  • U 3,55
  • B 3,70

  Real Sociedad – Almería

  Real Sociedad dro i land en strålende 2-1-seier over ferske ligamestere Barcelona på Camp Nou lørdag kveld, og påførte katalanerne deres første hjemmetap for sesongen. Anført av en glimrende Alexander Sørloth, som både scoret og assisterte, vant La Real fullt fortjent, og beholder dermed grepet om den viktige fjerdeplassen i La Liga.

  Alexander Sørloth Storspilte Mot Barcelona I Helgen. Tre Nye La Liga-Kamper Tirsdag.
  Alexander Sørloth Storspilte Mot Barcelona I Helgen.

  Almería tok en glimrende 3-0-seier over Mallorca lørdag kveld, og tok dermed et enormt viktig steg mot fornyet opphold i La Liga. Lázaro scoret like greit alle tre målene for hjemmelaget, og 21-åringen er dermed oppe i seks fulltreffere i La Liga denne sesongen. Med 39 poeng og 13. plass er mye av jobben gjort for Almería.

  Odds fra Norsk Tipping:

  • H 1,37
  • U 4,90
  • B 7,50

  Real Valladolid – Barcelona

  Real Valladolid hadde ikke nok å stille opp med i fredagens bunnoppgjør mot Cádiz, og tapte fortjent 0-2. Vondt ble til verre da Martin Hongla korrekt ble utvist 10 minutter før slutt, og midtbanespilleren soner følgelig karantene her. Pucelanos rykket dermed under nedrykksstreken med tapet mot Cádiz.

  Barcelona var tydelig i bakrus etter feiringen som nybakte ligamestere, for Real Sociedad vant fullt fortjent 2-1 på Camp Nou lørdag kveld. Katalanerne slapp inn like mange mål mot La Real som de hadde gjort hele sesongen på hjemmebane frem til lørdagens oppgjør. Robert Lewandowski scoret Barcas trøstemål med et vakkert hodestøt.

  Odds fra Norsk Tipping:

  • H 3,40
  • U 3,75
  • B 1,97

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen