More

  2 La Liga-kamper torsdag

  Midtukerunden avsluttes med to La Liga-kamper torsdag kveld.

  Bunnstriden i La Liga tok nye vendinger onsdag kveld. Getafe tok en strålende 1-0-seier borte mot Real Betis, og fulgte dermed opp Valladolids usannsynlige 3-1-seier over Barcelona tirsdag. Dermed er lag nummer 16, 17 og 18 på La Liga-tabellen på 38 poeng når bare to ligarunder gjenstår, mens det plutselig er veldig langt opp for Espanyol på 19. plass med sine 35 poeng. Dette vil likevel trolig ikke bli avgjort før siste spillrunde, og midtukens runde avsluttes med de to siste La Liga-kampene torsdag.

  Mallorca – Valencia

  Mallorca ble sendt hjem i skam med 0-3 i sekken mot nedrykkstruede Almería lørdag. Los Piratas tapte fullt fortjent, og er blant lagene som har forsvinnende lite å spille for i sesonginnspurten; Laget er langt unna nedrykksfare, og det er også for langt opp til Europa-plassene. Mallorca er imidlertid ubeseiret på de fem siste hjemme på Visit Mallorca Estadi.

  Ilaix Moriba Skal Ut I Nytt Oppgjør I Kveld. La Liga-Kamper Torsdag.
  Ilaix Moriba Skal Ut I Nytt Oppgjør I Kveld.

  Valencia tok et gigantisk skritt mot å berge plassen med smått sensasjonell 1-0-seier over Real Madrid søndag kveld, og Los Che er dermed oppe på 40 poeng. Dessverre kommer kampen til å bli husket for den rasistiske hetsen av Vinícius Júnior, og det er langt fra første gang at Real-stjernen har blitt utsatt for det på spanske arenaer denne sesongen.

  Odds fra Norsk Tipping:

  • H 3,20
  • U 3,00
  • B 2,35

  Osasuna – Athletic Bilbao

  Baskerderby. Osasuna røk ikke uventet mot Atlético Madrid i helgen, og tapte fortjent 0-3. Er normalt sterke hjemme på El Sadar, og har vunnet tre av de fire siste på eget gress. Her har de nylig slått blant annet Real Betis, men Osasuna trenger at flere enn Chimy Ávila drar lasset på målfronten. Argentineren har scoret syv mål, og neste mann på toppscorerlisten er Ante Budimir med fem.

  Athletic Bilbao tok en fortjent 2-1-seier over Celta Vigo lørdag ettermiddag, og har dermed skjebnen om spill i Europa neste sesong i egne hender. Iñaki Williams og Álex Berenguer scoret målene som tok Los Leones opp til syvendeplass, som gir Conference Legaue neste sesong, to poeng foran Girona på åttende. 

  Odds fra Norsk Tipping:

  • H 3,15
  • U 3,25
  • B 2,25

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen