More

  11 strake for Bayern München

  Det var ventet dramatikk i siste runde av den tyske sesongen og det ble virkelig levd opp til på alle fronter. Til slutt gikk det som det alltid gjør, 11 strake for Bayern München er i boks.

  11 Strake For Bayern München
  11 Strake For Bayern München 5

  11 strake for Bayern München

  Borussia Dortmund gikk til den siste runden med overtaket på Bayern München, men kom tidlig under 0-2 hjemme mot Mainz. Samtidig tok Bayern München tidlig ledelsen borte mot Köln. Etter halvspilt 2. omgang reduserte Borussia Dortmund og da Köln utlignet mot Bayern München i 81. minutt var Dortmund tilbake på toppen av tabellen. Det ville seg imidlertid ikke for utfordrerne i år heller. Jamal Musiala avgjorde for Bayern München i 89. minutt og dermed hjalp det lite at Niklas Süle utlignet for Dortmund langt inn i overtiden. 11 strake for Bayern München i tittelkampen, denne gangen på målforskjell som avgjørende.

  Nedrykk for Schalke 04

  RB Leipzig hadde allerede sikret 3. plassen før avspark mot Schalke 04. Vertene gikk likevel opp i en 2-0-ledelse før Schalke 04 slo tilbake med to scoringer. To sene mål til vertene fjernet imidlertid all tvil og gjestene slår dermed følge med Hertha Berlin ned til 2. Bundesliga.

  11 Strake For Bayern München
  11 Strake For Bayern München 6

  Champions League for første gang

  I kampen om den siste Champions League-plassen ble det også dramatikk. Freiburg gikk til pause med 1-0-ledelse borte mot Eintracht Frankfurt og inntok med det den viktige 4. plassen. Den holdt man til Union Berlin scoret ni minutter før slutt hjemme mot Werder Bremen. Da gikk luften ut av Freiburg som slapp inn to mål og det er dermed Union Berlin som skal delta i Champions League for alle første gang.

  Eintracht Frankfurts seier holdt imidlertid ikke til å passere Bayer Leverkusen på tabellen. Sistnevnte spilte med ti mann nesten hele kampen borte mot Bochum og røk 0-3, men sikret seg Europa League Conference-plassen på to måls bedre målforskjell enn Eintracht Frankfurt. Sistnevnte får ny en ny sjanse i cupfinalen mot RB Leipzig. Wolfsburg skulle bare vinne hjemme mot allerede nedrykksklare Hertha Berlin for å ta seg til Europa, tok ledelsen, men røk på to baklengsmål i starten av 2. omgangen og endte dermed som nummer åtte.

  Bochums 3-0-seier første laget opp på sikker plass på tabellen. Der fikk man følge av Augsburg tross sistnevntes 0-2-tap for Borussia Mönchengladbach. Det er istedet Stuttgart som skal ut i kvalik etter 1-1 i avslutningskampen hjemme mot Hoffenheim.

  Fantastisk tipsklaff

  Vi kan dermed puste ut etter en spinnvill siste runde i Bundesligaen og for de som leste Tipsbladet Weekend ble det en fantastisk avslutningsrunde også for lommeboken. Vi anbefalte Borussia Mönchengladbach og Bochum som de to beste spillene:

  11 Strake For Bayern München
  11 Strake For Bayern München 7

  I tillegg hadde vi med syv tyske kamper på oversikten over helgens beste verdispill. Fem av dem gikk inn og ga totalt 15,66 units tilbake for 7 units satset!

  11 Strake For Bayern München
  11 Strake For Bayern München 8

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen