More

  League One: Favorittene skal sette standarden 

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Favorittene i League One starter med enkle hjemmekamper – tror vi. 

  Alt som kan og bør skrives om hvert enkelt lag er blitt skrevet i vår EFL-spesial. Nå tar vi en kikk den første serierunden i League One der flere av topplagene starter hjemme mot bedagelig motstand. Men første serierunde skiller seg ofte ut, og den byr gjerne på et par overraskelser.  

  Les også: Vårt tabelltips for League One

  Seks av syv starter hjemme 

  Bolton, Blackpool, Barnsley, Pompey, Derby og Charlton starter alle hjemme i første serierunde i League One. Dermed er det bare Oxford United av våre topp syv-kandidater som må på tur i første serierunde. De reiser til jumbokandidat Cambridge og vi føler oss ganske så trygge på at gjestene får en god start slik de spilte i deres generalprøve. Troen har vi også på Derby mot Wigan og det vi tror er et bortelag som trenger litt tid på seg før de finner rytmen med sin nye gjeng – og dermed kan begynne å kvitte seg med de åtte minuspoengene.

  Det tror vi også det splitter nye laget til Burton trenger som dermed må belage seg på null poeng i sesongdebuten borte mot Blackpool. Dessverre er det lav odds på de fleste av topplagene denne serierunden selv om London-derbyet mellom Charlton og Leyton Orient fremstår overraskende jevnt i odds.  

  Et derby med et nyopprykket lag innblandet er kanskje ikke den smarteste starten, selv om Charlton som favoritt til 2.10 er greit betalt.   

  The Royal vs The Posh  

  Reading tar imot Peterborough hjemme på The Madejski lørdag ettermiddag. Ingen vet helt hvordan det står til med laget til deres nye manager Ruben Selles, men det kan man også si om dagens motstander. De har mistet noen sentrale spillere fra i fjor, og toppscoreren deres Jonson Clarke-Harris har ligget ute for salg hele sommeren uten at det har skjedd noe. Det betyr at han trolig starter denne sammen med de to unge Kwame Poku og Ephron Mason-Clarke noe som gjør dem til ørsmå favoritter både hos oss og Norsk Tipping.  

  Nyopprykket vil få poeng på første dag 

  Akkurat det er det lav odds på siden lag nummer to og tre under fjorårets League Two møtes i serieåpning i divisjonen over. Northampton tar imot Stevenage og dermed vil minst en av de nyopprykkede få en god start på sesongen. Carlisle har også alle muligheter for dette i sin hjemmekamp mot det som trolig blir en duellant på nedre halvdel av tabellen i Fleetwood. Vi holder oss uansett unna alle de fire nyopprykkede i første serierunde og gir heller favorittstempelet til Wycombe som tar imot et nytt og trolig nervøst Exeter.  

  FAVORITTEN:     

  • Wycombe – Exeter          
  • TIPS:    
  • H til 1.87 i odds hos Norsk Tipping    

  LURINGEN:     

  • Cambridge – Oxford Unied   
  • TIPS:     
  • B til 2.25 i odds hos Norsk Tipping 

  1.serierunde i League One

  1.Serierunde I League One
  League One: Favorittene Skal Sette Standarden  2

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen