More

  Phil Parkinson håper å oppnå samme suksess i Wrexham 

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Phil Parkinson returnerer til Bradford City og klubben han opplevde sine mest minnerike år. Nå håper han Wrexham skal få oppleve det samme.  

  Sesongen 2012/13 er året Bradford City opplevde alle drømmer. Med Phil Parkinson som manager ledet han laget gjennom ligacupseiere mot Arsenal og Aston Villa i det som resulterte i ligacupfinale på Wembley mot Swansea. En utvisning ødela mye av finalen, men bildene av Bradford-fansen som sang gjennom samtlige 90 minutter har brent seg fast i minnene. Festen stoppet ikke der, for få måneder senere var de tilbake og tok seg til League One etter å ha slått Northampton 3-0.  

  Året etter holdt nesten til et nytt opprykk, men mest av alt husker vi comebacket i FA-cupen da 0-2 ble til 4-2 mot selveste Jose Mourinho og hans Chelsea på Stamford Bridge, før de tok seg helt til kvartfinalen i cupen det året. Parkinson forlot klubben på topp til fordel for jobb i Bolton, og siden har verken Bradford eller Phil Parkinson opplevd lignende suksess.  

  Vil ha mer suksess med Wrexham

  I helgen returnerer han med sitt nye suksessrike mannskap i Wrexham. Parkinson er inne i sin tredje sesong med klubben som har opplevd en enorm suksess på banen og utenfor banen. Hans enorme forbruk av banneord er vel dokumentert i seersuksessen Welcome To Wrexham, og det er tydelig at både deres eiere og Parkinson selv går for opprykk denne sesongen også. Da bør hans første retur til Valley Parade siden 2015 ende i seier. Forrige runde snudde de 0-2 til 3-2 ved å score utlignings og seiersmålet i løpet av 90 sekunder, mens Bradford tok sin andre seier uten manager Mark Hughes da Wimbledon noe heldig ble slått 1-0.  

  Les også: Askeladdene og trekningen av 1.runde i FA-cupen

  Fortsetter rekkene til Stockport og Mansfield? 

  Stockport inntok tabelltoppen da de vant sin syvende strake kamp ved å slå Harrogate 3-1 på bortebane forrige runde. Nå venter Grimsby hjemme på Edgeley Park i det som ventes på å bli en tøff test for de nye ligalederne. For Mansfield ble det nok en kamp uten tap da de snudde 0-1 til 3-1 borte mot daværende ligaleder Notts County sist. Fortsatt det eneste laget som ikke har tapt en kamp denne sesongen, og like imponerende er de ti poengene de har hanket inn fra tapende posisjon. Møte med et Forest Green som vant sin første hjemmekamp på ti muligheter da Colchester ble knust 5-0 venter Nigel Clough sitt uslåelige mannskap.  

  For Notts County skal det bli vanskelig å innta tabelltoppen denne helgen. De skal ut i bortekamp mot et Gillingham som fortsatt jakter erstatteren til Neil Harris. Hjemme på Priestfield står de med 3-1-0 på sine fire siste, men 1-4 tapet borte mot Walsall sist må gi Notts County håp om at deres eminente spisser kan straffe Gills-forsvaret.  

  Rundens siste storoppgjør er fra Accrington. De er i form, men møter et Milton Keynes som har byttet manager siden forrige runde. Graham Alexander ble sparket etter åtte strake ligakamper uten seier. Inn kommer veldig spennende og ettertraktede Mike Williamson. Hans imponerende resultater med Gateshead gjennom sine fire år i klubben skal nå videreføres i rundkjøringen nord for London.  

  Sikker favoritt  

  Crewe som sikker favoritt i lokaloppgjøret mot Tranmere gikk enkelt og greit inn uten for mye oppstyr. Verre ble det med luringen som så hjemmeseieren til Wimbledon ryke i løpet av 30 sekunder. Hjemmelaget hadde alle tiders sjanse til å gå opp i 1-0, men bommen endte i stedet opp i kontring som gjestene fra Bradford satte i mål.

  Denne runden er det flere favoritter som vurderes. Det vi ser på som den tryggeste favoritten, med høy nok odds vel og merke, er Colchester. De varierer stort, men hjemme på eget gress har de tuktet mang et stjernespekket mannskap. Både Accrington, Bradford, Wimbledon og Gillingham ble vurdert som helgens luring, men vi går for den meget fine oddsen på et Salford tilbake i form hjemme mot Swindon som spillemessig har vist nedgang de siste ukene.  

  FAVORITTEN:     

  • Colchester – Harrogate Town              
  • TIPS:    
  • H til 1,87 i odds hos Norsk Tipping    

  LURINGEN:     

  • Salford – Swindon Town   
  • TIPS:     
  • H til 2,50 i odds hos Norsk Tipping 

  Helgens kamper i League Two

  Phil Parkinson Håper Å Oppnå Samme Suksess I Wrexham  Xmpykkyd Wrexham
  Phil Parkinson Håper Å Oppnå Samme Suksess I Wrexham  2

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen