More

  Skal Stockport stoppe Wrexham-toget igjen? 

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Wrexham er på full marsj oppover, men skal nå møte laget som utsatte opprykksdrømmen en hel sesong.  

  Med Hollywood på plass var Wrexham på full fart mot League Two allerede i 2021/22-sesongen, men ut av intet kom et Stockport med den nyansatte manageren Dave Challinor og stjal den direkte opprykksplassen fremfor øynene på Wrexham. Opprykket brast i play off-finalen mot Grimsby i en av tidenes kamper. Forrige helg tok Wrexham en liten hevn på Grimsby da de smadret The Mariners hele 3-0. Nå reiser waliserne til Edgeley Park fulle av selvtillit etter syv kamper uten tap i League Two.  

  Stopper Wrexham-toget?

  Problemet for Wrexham er bare at Stockport County begynner å få opp dampen også. To tøffe bortekamper mot Wimbledon og Milton Keynes har resultert i seks råsterke poeng. En stor del av æren skal Louie Barry ha. To scoringer i de to oppgjørene og med det scoring i fem ligakamper på rad for Aston Villa-talentet. Med scoringsklare spillere på begge lag er det opp til de to managerne Challinor og Phil Parkinson å temme angrepene som kommer. Sistnevnte klarte det ikke da lagene møttes i National League. Da snudde hjemmelaget Paul Mullins tidlige scoring ved hjelp av blant andre Paddy Madden. Kanskje får han en viktig rolle som innbytter denne gangen også. Wrexham må passe seg.

  Ny ligaleder i League Two?  

  Gillingham tok tabelltoppen tilbake etter at Notts County fikk låne den 24 timer forrige helg. Med 2-1 hjemme mot Morecambe kunne hjemmefansen juble for nye tre poeng og noe annet enn 1-0 for første gang denne sesongen. Notts County på sin side leverte nok en maktdemonstrasjon da Salford ble slått 2-0 på bortebane. Salfords manager lever på lånt tid om ikke tre poeng borte mot Harrogate blir en realitet.  

  For Gillingham venter en tøff tur til et Doncaster som endelig fikk sesongens første seier borte mot Forest Green. Overtidsscoringen til Ben Close var av det fortjente slaget, og nå kan Donny se oppover på tabellen. Og selv om det er nummer 22 på tabellen som står på motsatt side av ligalederne kan vi ikke annet enn tippe at de ikke kommer derfra med tre poeng. Dermed skal det være duket for Notts County på toppen av tabellen igjen etter at de har slått Forest Green hjemme på Meadow Lane. Med 5-2-0 på sine syv siste kamper skal deres superspisser ordne seieren mot et gjestende lag som lekker i forsvar.  

  Mark Hughes på overtid  

  Bradford står med fire strake kamper uten tap, men de tre siste har endt med skuffende tre poeng etter at Mark Hughes har blitt reddet på overtid. For i to strake hjemmekamper har supporterne på Valley Parade sett et mannskap som knapt skaper sjanser, bare for å se en utligning komme ut av intet på overtid. Det har lettet litt av presset på Hughes, men spillet som blir vist er et tegn på at forholdet med Bradford kanskje er på overtid. Tap borte mot Newport vil virkelig vise hvor tynnslitt forholdet nå er blitt. Eller skal han bli reddet på overtid igjen?  

  Tipsene flyter greit  

  Det går godt for de som følger tipsene i League Two for øyeblikket. Nok en gang dunket vi inn en uavgjort som vår luring da Newport og Barrow broderlig delte poengene til 3,30 i odds. Med en sikker hjemmeseier til Accrington til 2,00 i odds var The Double i boks. Helgens favoritt blir uten tvil Milton Keynes som møter et nesten fortapt Sutton United på bortebane. Med 2,40 i odds hos gjestene er det løp og kjøp-stemning. Vår odds-guru spiller Harrogate i Tipsfondet denne uken og vi kan se hvorfor med formen til Salford friskt i minne. Uavgjortspillet som går inn hver helg gjør likevel til at vi prøver en ny veldig sannsynlig uavgjort i Doncaster.  

  FAVORITTEN:     

  • Sutton United – Milton Keynes             
  • TIPS:    
  • B til 2,40 i odds hos Norsk Tipping    

  LURINGEN:     

  • Doncaster – Gillingham    
  • TIPS:     
  • U til 3,10 i odds hos Norsk Tipping

  Helgens kamper i League Two med odds og tips

  Skal Stockport Stoppe Wrexham-Toget Igjen?  W812Xlse Wrexham
  Skal Stockport Stoppe Wrexham-Toget Igjen?  2

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen