More

  League Two oppsummert: Wrexham herjet

  Ting begynner å normalisere seg i League Two. Wrexham herjet og Stockport viste hvorfor de er tippet i toppen.

  Fra utklasset i første serierunde har både Notts County og Wrexham blitt varme i League Two-trøyen. I går imponerte Notts County på strålende vis da Salford ble slått 2-0 på bortebane, og i dag fulgte Wrexham opp med like imponerende vis da Grimsby ble slått 3-0 hjemme på Racecourse Ground.

  Med Paul Mullin tilbake fra start for første gang siden den stygge skaden han pådro seg i sommer var Wrexham i fyr og flamme. Mannen som har sørget for mange av målene i fraværet var mesterhjernen bak dagens seier også. Elliot Lee serverte først ballen på sølvfat på hodet til Olli Palmer ved 1-0 før han selv banket inn dagens siste mål. I mellomtiden hadde også James McClean servert Will Boyle som igjen viste hvor strålende stopperen er på hodet.

  Paul Mullin kunne hytte med neven igjen, og Wrexham klatret med det opp på fjerdeplass i League Two med bare dårlige målforskjell enn Swindon på tredje. De vant sin kamp 2-0 over Walsall uten at toppscorer Jake Young kom på scoringslisten. Tidligere Walsall-boss Michael Flynn fikk uansett se Charlie Austin hjelpe han til seier mot klubben som sparket han så sent som i april.

  Stockport slo uekte Dons også

  Nick Powell Og Louie Barry Sikret Tre Poeng For Stockport Borte Mot Milton Keynes.
  Nick Powell Og Louie Barry Sikret Tre Poeng For Stockport Borte Mot Milton Keynes.

  Vi spurte i vår preview om Stockport kunne følge opp seieren over Wimbledon på bortebane forrige runde med seier over Milton Keynes på bortebane denne uken. Svaret på dette var så definitivt ja. Louie Barry scoret i sin femte kamp på rad. Nok en gang var det en perle av en scoring for unggutten. Milton Keynes slo raskt tilbake etter at Mohamed Eisa fikk kranglet inn utligning. Avgjørelsen kom derimot like før pause da Nick Powell lurte seg mellom MK-stopperne og leverte en kraftfull heading som sikret tre nye poeng for favorittene med sin første scoring for klubben.

  Dermed er jakten i gang på ligalederne Gillingham, som på sin side vant sin sjette kamp for sesongen da Morecambe ble slått 2-1. Og dermed var rekken med fem 1-0 seiere på rad i League Two brutt for hjemmelaget.

  Overtidsdrama ganger fem

  Wimbledon ledet 2-0, men igjen ga de fra seg to poeng da Crewe utlignet til 2-2 hele ti minutter på overtid. The Dons har dermed falt litt tilbake til gamle takter og har gitt fra seg hele syv poeng fra ledende posisjon på sine tre siste kamper. Mansfield så ut til å gå på sesongens først tap i bortemøte mot Colchester, men tre minutter på overtid reddet toppscorer Davis Keillor-Dunn dagen med sin syvende scoring for sesongen.

  Jamie Walker kan ha reddet jobben til Mark Hughes med sin utligning i det 95 minutt i lokaloppgjøret mot mini-lillebror Harrogate Town. En skuffende dag igjen ble det uansett. Skuffende ble det også for Nigel Adkins i sin første Tranmere-kamp. De ledet to ganger borte mot Crawley men så alle poengene glippe i det 96 minutt.

  Doncaster stod for dagens siste overtidsdrama da de tok sesongens første seier borte mot Forest Green. Hjemmelaget utlignet ved Jordan Moore-Taylor fem minutter før slutt, men i det 96 minutt ble trepoengeren for gjestene sikret ved Ben Close. Så får vi heller be Forest Green-keeperen se vekk nå.

  Resultater og tabell etter dagens League Two-runde

  • Wimbledon 2-2 Crewe
  • Accrington 4-1 Sutton United
  • Bradford 1-1 Harrogate Town
  • Colchester 1-1 Mansfield
  • Crawley 3-2 Tranmere
  • Forest Green 1-2 Doncaster
  • Gillingham 2-1 Morecambe
  • Milton Keynes 1-2 Stockport
  • Newport 1-1 Barrow
  • Swindon 2-0 Walsall
  • Wrexham 3-0 Grimsby

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen