More

  Wolves: Nunes ut, Doyle inn

  Wolves-manager Gary O’Neil uttalte sent i går at han forventet å ha Matheus Nunes til sin disposisjon også etter slamring av vinduet natt til lørdag. Dette utsagnet var i beste fall taktikk for å hente mest mulig penger for midtbanespilleren, i verste fall var det bare naivitet.

  Matheus Nunes, Wolves
  Til De Himmelblå: Matheus Nunes Virker Å Ha Streiket Seg Fra Wolves Til City

  Det meldes nå om enighet mellom Wolverhampton og Manchester City, samtidig som spilleren for lengst har godtatt forslaget til personlig kontrakt fra de himmelblå.

  Wolves-ledelsen skal i utgangspunktet har krevd 60 millioner pund for spilleren de forrige sommer hentet for £38 millioner fra Sporting Lisboa. Manchester City sies imidlertid nå å ha fått muntlig aksept for bud pålydende 47,3 millioner pund.

  Tommy Doyle, Fra City Til Wolves
  Ny Ulv: Tommy Doyle Er På Vei Til Wolves

  City sender samtidig Tommy Doyle til Molineux, på lån ut sesongen. Wolves har spilleren på lån, men med opsjon til å gjøre handelen permanent for £4,3 millioner. 21-årige Doyle var en viktig bidragsyter til Sheffield Uniteds opprykk forrige sesong, der han på lån noterte 4 scoringer på 38 Championship-kamper.

  Verken Nunes eller Doyle er bekreftet, men det er en god håndfull andre handler i dag.

  Djed Spence er av dem som er bekreftet klar for ny klubb, da han forlot Tottenham til fordel for låneopphold i Leeds United.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen