More

  West Ham vil bruke pengene hos Manchester United

  West Ham har endelig signert en spiller. Og i kveld er The Hammers på tokt hos Manchester United.

  Tidligere i dag kunne West Ham-fansen slippe jubelen løs etter at Edson Alvarez så og si er klar for å få gjennomført den medisinske sjekken hos London-klubben. Dermed var en Rice-erstatter på plass bare få dager før David Moyes og co seriestarter borte mot Bournemouth.

  I kveld melder den solide og særs pålitelige journalisten Laurie Whitwell at West Ham har lagt inn et bud på 60 millioner pund for Harry Maguire og Scott McTominay. The Athletic-reporten er denne gang nokså optimistisk på spørsmålet om Maguire vil godta en klubb som West Ham. Tidligere i sommer har det blitt rapportert om at klubben ikke var av interesse, men trolig har pipen fått en annen lyd nå som sesongen nærmere seg, og en plass på EM-laget neste sommer står på spill.

  Les også: Ryktebørsen 7 august

  Flere kan forlate Manchester United ?

  Erik ten Hag rapporteres å være litt mindre lysten på å miste McTominay, men trolig vil disse to salgene bety store muligheter for nye og bedre signeringer inn portene på Old Trafford.

  Samme journalist melder også at samtalene mellom spanske Real Sociedad og Manchester United fortsetter. Trolig vil Donny van de Beek bytte ut et mislykket opphold i Manchester med solskinn i San Sebastian. Det er ventet at både Eric Bailly, Fred og Dean Henderson forlater klubben i løpet av den kommende uken.

  Så fort en eller to av overgangene er i boks vil trolig Sofyan Amrabat ankomme Old Trafford.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen