More

  Watford vs Norwich – Kampanalyse, tippetips og odds

  To forhåndsfavoritter til opprykk møtes på Vicarage Road lørdag ettermiddag, når Watford får besøk av Norwich. Begge lag forsvant ut av Premier League forrige sesong, og begge møtene i toppdivisjonen endte med borteseier. Norwich tapte forrige helg, men har likevel bare Sheffield United foran seg på tabellen. Watford har fått en langt tyngre start, og har allerede byttet manager.

  Watford vs Norwich – Statistikk

  • I de siste 4 hjemmekampene Watford har spilt, scoret begge lagene
  • Watford har ikke vunnet på 8 av de siste 10 kampene
  • I 5 av de siste 7 kampene Watford spilte, scoret begge lagene
  • Watford har sluppet inn i 7 av de siste 8 kampene
  • Watford har sluppet inn i de siste 5 hjemmekampene på rad
  • Norwich har scoret i de siste 13 kampene på rad
  • Norwich har ikke tapt på 11 av de siste 13 kampene
  • Norwich har ikke tapt på de siste 4 bortekampene på rad
  • Norwich har vunnet 5 av de siste 7 kampene
  • Norwich har scoret i de siste 5 bortekampene på rad

  Watford vs Norwich – Våre spådommer

  Watford vs Norwich – Kampanalyse

  Watford har vært litt bleke i deres seneste tre kamper, selv om de åpnet med 4-0 seier over Stoke. Det klarte de ikke å følge opp, da de først tapte 1-2 mot Swansea og siden 1-3 mot Blackpool.

  Ut fra deres seneste tre kamper, kan vi forvente litt av hvert av Norwich for øyeblikket. Mot Blackpool klarte de å sikre seg en 1-0 seier, før de spilte 1-1 mot Reading. I siste runde tapte de dog 2-3 mot Preston.

  Watford vs Norwich – Innbyrdes oppgjør

  Norwich vant 3-0 på Vicarage Road i Premier League-oppgjøret forrige sesong, mens The Hornets vant 1-0 i omvendte møte på Carrow Road. Totalt har Watford notert 16 seirer mot Norwich, mens helgens gjester har vunnet 11. Sist lagene møttes i The Championship endte det med 1-0-seier til Watford både hjemme og borte. Bookmakerne har tro på hjemmeseier til 2.62 i odds.

  Watford vs Norwich – Lagnyheter

  Watford kan ha fem spillere på skade- og fraværslisten før helgens batalje.

  Mario Gaspar, Joao Pedro, Jeremy Ngakia, Tom Cleverley og Rey Manaj mangler i troppen når Watford møter Norwich på lørdag.

  Norwich kan ha mange spillere ute med skade i deres neste kamp, nå som seks spillere skal ha utfordringer med skader. Blant de fraværende spillerne i Norwich-troppen, er Grant Hanley som er ute med karantene etter for mange gule kort.

  Spillere som Todd Cantwell, Adam Idah, Sam McCallum, Jacob Lungi Sørensen, Isaac Hayden og Dimitrios Giannoulis må også se kampen fra sofaen, i stedet for å være med på turen til Vicarage Road.

  Watford vs Norwich – Lagoppstillinger

  Watford vs Norwich – Tippetips

  Selv om Watford har hatt et historisk overtak på Norwich i de siste 10 oppgjørene lagene i mellom, tror vi formen til bortelaget gjør at de stikker av med alle tre poengene.

  I de siste 10 møtene mellom Watford og Norwich ble det scoret over 2.5 mål seks ganger, og Watford snittet på 1.3 mål per kamp. Norwich scoret 1.5 mål i snitt i disse kampene. Vi tror det blir en målfattig kamp, og at det blir scoret under 2.5 mål.

  Begge lagene har ikke for vane å score når de møtes til interne oppgjør, men vi tror dette snur, og setter noen kroner på at begge lag scorer.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen