More

  VM: Vinn eller forsvinn

  Norge tok seg etter mye om og med videre fra gruppa A, men Filipinene var altså eneste lag som ble slått i gruppespillet. Nå er det vinn eller forsvinn, og Japan blir en helt annen motstander enn laget som ble slått 6-0.

  Vm: Caroline Graham Hansen
  Slo Tilbake: Caroline Graham Hansen Var, Sammen Med Tremålsscorer Roman Haug, Norges Beste Mot Filipinene

  Storseieren mot lavt rankede Filipinene var Norges bare andre seier fra siste ti kamper, mens den andre kom da Uruguay ble slått 1-0.

  Les også: Nye Southampton herjet i Sheffield

  Japan spilte strålende kontringsfotball da Spania ble feid av banen i siste kamp i gruppe C. Spania hadde mye ball, men lite å stille opp med mot japanske jentene som var ustoppelige da de nærmet seg mål. Det endte 4-0, og Japan ble dermed gruppevinner med tre seirer av tre mulige og total målscore på 11-0.

  Vm: Vinn Eller Forsvinn Japan Vm
  Vm-Favoritt: Japan Feide Over Spania, Og Står Med 11-0 I Målscore Fra Sine Første Tre Kamper

  Norge slo Japan 4-0 i VM 1999, men har fått bank i de tre påfølgende møtene. Det er imidlertid nå fire år siden forrige innbyrdes møte.

  Norge ble latterliggjort i forrige EM-sluttspill, og er i ferd med å levere nytt ytterst svakt VM, nå under ledelse av Hege Riise. Seier mot storfavoritt Japan vil imidlertid kunne snu opp- ned på alt. Norsk seier vil være en overraskelse, men overraskelsene har tross alt kommet tett i dette mesterskapet.

  Stornasjonene Tyskland og Brasil er tross alt begge ute etter innledende gruppespill, og det etter tap mot henholdsvis VM-debutant Marokko og Jamaica. En like stor overraskelse vil det ikke være om Norge slår Japan, men særs gledelig vil det være.

  Odds Japan – Norge

  H: 1,82

  U: 3,40

  B: 4,40

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen