More

  Villarreal – Cádiz

  Villarreal – Cádiz
  Cerámica
  Tirsdag kl. 21:30
  TV: TV 2 Sport
  Odds:
  H: 1,38
  U: 5,00
  B: 9,50
  Odds fra Unibet.
  Vårt Tips: B
  Minimal tid mellom slagene for La Liga-lagene. Ny runde sparkes i gang allerede i kveld, og i løpet av de tre neste dagene skal den 11. La Liga-runden unnagjøres. I kveld har vi fokus på begivenhetene i Villarreal.
  Den gule ubåten er selvsagt naturlige favoritter, men alt er ikke slik det skal være for Villarreal. Unai Emerys mannskap virker ikke like stabile som forrige sesong, selv om de er ligaens hvasseste uavgjort-spesialister denne sesongen. 2-5-2 hittil, og i helgen gikk de på høstens andre strake tap da Athletic Bilbao ble for sterke og vant 2-1. Stjernespissen Gerard Moreno måtte tusle av banen etter halvspilt førsteomgang, og landslagsspissen må belage seg på et nytt opphold på sidelinjen.
  Villarreal har pleid å slite uten Moreno i laget, og det kan gi muligheter for Cádiz. Forrige sesongs sensasjon har fått en tyngre start på denne sesongen, og har vunnet kun én av sine ti kamper så langt. Den kom midtveis i september da de slo Celta Vigo 2-1 på bortebane. De to siste kampene har Los Piratas gått på strake 0-2-tap mot Espanyol og Alavés. 
  Villarreal stiller uten nøkkelspiller Gerard Moreno, samt Juan Foyth og Boualye Dia. Gjestene mangler kun Jon Ander Garrido Moracía. Som sagt er Villarreal naturlige favoritter, men vi føler muligheten for en skrell er såpass til stede at vi heller forsøker oss på B.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen