More

  Vilde Rislaa blir Skeid-trener

  Vilde Rislaa blir første kvinnelige trener for Skeids herrelag.

  Vilde Rislaa blir Skeid-trener

  Vilde Rislaa
  Det Ble Mye Baklengs For Skeid I 2023.

  For første gang i Skeids 107 år lange historie, skal klubbens A-lag på herresiden av en kvinne. Vilde Rislaa er kvinnen som har fått oppgaven med å lede Oslo-klubben tilbake til OBOS-ligaen etter et heidundrende nedrykk i sesongen som nylig ble avsluttet. Arne Erlandsen var aldri i nærheten av å forbedre laget etter at han kom inn som trener midtveis i 2023, og nå skal altså 31 år gamle Rislaa forsøke seg i trenerstolen.

  LES OGSÅ: Troy Deeney blir Forest Green-sjef


  – Å få muligheten til å lede en klubb som Skeid med så lange tradisjoner og historie betyr enormt mye for meg, og jeg ser virkelig frem til å komme i gang å bygge videre på arbeidet som allerede er startet. Vi skal bygge en sterk prestasjonskultur, vi skal ha det moro og vi skal vinne fotballkamper, sier Vilde Rislaa til sin nye klubbs hjemmesider.

  Imponerte på intervju

  31-åringen, fra Birkeland på Sørlandet, kom til Skeid i januar i år, og brukte det det snart avsluttede året på å lede Skeids juniorlag til seier og opprykk fra Interkrets B. Nestleder i Skeid, Jo Andreas Gundersen, er godt fornøyd med ansettelsen.

  – Vilde imponerte oss veldig på intervju, og har vært en av våre foretrukne kandidater lenge til jobben. Vi har latt oss imponere av det arbeidet som er gjort med å utvikle spillere i år, hvor flere har tatt store steg i retning mot å bli aktuelle for A-laget. Vi får gode skussmål fra spillerne selv, sier Gundersen til Skeids hjemmesider.

  PSST! HUSK AT DU FREMDELES KAN PRØVE TIPSBLADET I FIRE UKER FOR EN FEMMER

  Vilde Rislaa har skrevet under på en kontrakt ut 2026-sesongen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen