More

  Vålerenga – Odd 2-2: Debutant scoret, men Vålerenga klarte bare uavgjort

  Vålerenga-debutant Eneo Bitri stanget inn ett poeng for hovedstadsklubben.

  Eneo Bitri har vært i Vålerenga i bare tre dager, men har allerede rukket å presentere seg for sin nye tilhengerskare. Geir Bakke tok midtstopperen rett inn i startelleveren i søndagens kamp mot Odd, og det skulle vise seg å være et smart trekk, men det startet ikke bra for verken han eller hjemmelaget

  LES OGSÅ: Blackburn trikset seg til tre poeng

  Dennis Gjengaar banket nemlig bortelaget i føringen etter bare syv minutter. Ole Erik Midtskogen var overlegen i hodeduell med nettopp Eneo Bitri, som ga Gjengaar muligheten til å hamre til fra 17 meter og sende Odd opp i 1-0. Det gikk imidlertid ikke lang tid før Vålerenga responderte. Et strålende forarbeid av Mohamed Ofkir ble etterfulgt av et hardt innlegg inn i Odd-boksen. Sondre Solholm Johansen skled for å avverge situasjonen, men sendte i stedet ballen i eget nett, og dermed var lagene like langt etter snaut 20 minutter.

  Praktheading av debutant

  Så, syv minutter før pause, skulle Eneo Bitri virkelig vise seg frem for VIF-fansen. Elias Hagens corner ble slått mot midtstopperen, som på meget vakkert vis stanget inn 2-1 til hjemmelaget. Dermed kunne Geir Bakkes mannskap gå til pause med ledelse etter en førsteomgang som var relativt jevnspilt på Intility Arena.

  Debutant
  Eneo Bitri Scoret I Vif-Debuten.

  Odd åpnet best etter pause, og jaktet utligning. Telemarkingene kom til flere halvgode muligheter uten å få uttelling, og gjestene måtte vente til andreomgang var halvspilt før de endelig skulle få utligningen sin. Espen Ruud og Solomon Owusu kombinerte fint på Odds høyreside. Innlegget fra Ruud til Ole Erik “Æljen” Midtskogen var presist, og spissen kunne enkelt spasere inn 2-2.

  Med drøye kvarteret igjen å spille, fikk VIF-debutant Bitri en strålende mulighet til å atter en gang sende vertene i ledelsen, men midtstopperen blåste forsøket fra åtte meter over. På tampen av oppgjøret var det Vålerenga som hadde mest krefter igjen, og som var nærmest ny scoring. Men, det ebbet til slutt ut i 2-2, og dermed gikk blåtrøyene av banen uten tre poeng for niende gang denne sesongen.

  Kjempemiss i Sandefjord

  I Vestfold var det duket for et skikkelig bunnoppgjør mellom Sandefjord og Haugesund. Og det skortet ikke på muligheter til å sørge for tre poeng for noen av lagene. Gjestene var flere ganger svært farlig frempå, og alle nærmest var de scoring da Peter Therkildsens forsøk fra corner ble klarert i siste liten på strek av midtstopper Jesper Taaje. Alexander Søderlund ble utvist da han fikk sitt andre gule kort for kvelden helt på tampen, og i det 90. minutt hadde SF en alle tiders mulighet til å sørge for at poengene ble igjen i hvalfangerbyen.

  Et innlegg fra Gilbert Koomson havnet hos Keanin Ayer, som fikk stå på helt blank kasse fra to meter. Sørafrikaneren klarte på utrolig vis å bomme på muligheten, og dermed ble det poengdeling også i Sandefjord.

  Resultater Eliteserien

  • Sarpsborg 08 – Tromsø 4-0
  • Sandefjord – Haugesund 0-0
  • Vålerenga – Odd 2-2
  • Rosenborg – Aalesund kl. 19:15

  Resultater OBOS-ligaen

  • Ranheim – Start 0-0
  • Jerv – Bryne 1-3
  • Fredrikstad – Hødd 1-0
  • Kongsvinger – KFUM Oslo 1-1
  • Åsane – Raufoss
  • Sandnes Ulf – Mjøndalen 1-0
  • Sogndal – Skeid 2-0

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen