More

  Blackburn trikset til seg tre poeng

  Blackburn gjestet Watford i ligarundens siste oppgjør i Championship denne helgen. Triksekongen ordnet tre poeng til gjestene.

  Blackburn tok turen til Vicarage Road med Sondre Tronstad og den tidligere Odd-keeperen Leopold Wahlstedt på benken. I en sjansefattig førsteomgang var det Watford som var nærmest scoring, uten at nåværende førstekeeper hos Rovers ble satt på de store prøvene. Nærmest var kanskje Matheus Martins med sin rakett som strøyk tverrliggeren etter halvtimen.

  Watford presset – Blackburn scoret

  Hjemmelaget gasset opp tempoet i andreomgang og spilte seg til flere store sjanser, men det var Blackburn som tok ledelsen etter 72 minutter. Rovers kontret med fart og Sam Gallagher spilte Lewis Travis gjennom. Han fikk ikke med seg kulen som spratt videre til Ryan Hedges som trikset med seg ballen som trene triksekongen. Tre triks ble det før han lot ballen sprette raskt i bakken før det knallharde skuddet kom. Watford-keeper Daniel Bachmann lot skuddet fra noe spiss vinkel snike seg inn i nettet. Trikse-målet kan du se her.

  Watford presset på for utligning, men Rovers-keeper Aynsley Pears vartet opp med klasseredning da han slo det knallharde fra Martins videre i stolpen og ut.

  Dermed endte det med 1-0 til gjestene fra Blackburn som kunne juble for sin andre seier for sesongen. Watford blir stående på sine fire poeng og skuffelse over at poengene ble kastet bort i dette oppgjøret.

  Alt om gårsdagens festlige runde i Championship kan du lese (og se) her.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen