More

  Ulvenes sjette – og siste

  Julen Lopetegui ga, etter i november å ha takket ja til jobben som Wolves-manager, klar beskjed om at han i januar ville hente en god håndfull forsterkninger. Som sagt, så gjort.

  Mario Lemina (fra Nice for £9 millioner), Pablo Sarabia( fra PSG for £4.4millioner), Craig Dawson (fra West Ham for £3.3 millioner) sisteskansen Dan Bentley (free transfer fra Bristol City) og Matheus Cunha (lån med avtale om kjøp for £43 millioner fra Atletico) er allerede om bord.

  Over helgen vil også Joao Gomes slutte seg til ulvene. Den 21-årige midtbanespilleren var også ønsket av Lyon, men spilleren selv valgte England og Wolverhampton som sitt neste stoppested.

  Flamengo og Wolverhampton Wanderers kom torsdag kveld til enighet om overgangssum pålydende 15 millioner pund, og spilleren er nå på vei til England for å sluttføre overgangen. Trolig blir dette siste Wolves-signering i januar. Samtidig med alle inngangene, har også spillere forsvunnet ut. Sist forsvarsspilleren Ki-Jana Hoever, som fredag ble bekreftet utlånt til Stoke.

  Wolves har bare vunnet 4 av sine første 20 Premier League-kamper denne sesongen, og bare målforskjellen skiller ned til streken. Ulvene er ute av FA-cupen, etter knepent tap i omkamp mot Liverpool. Nettopp Liverpool venter i neste Premier League-runde, neste lørdag kl.16.00 på Molineux.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen