More

  UKENS TIPS!

  Vår attraktive kampanje fortsetter. Bruk koden NY ved bestilling av digitalt abonnement, og du betaler kun 99.- for en hel måneds abonnement.
  Da får du altså fire utgaver av Norges eneste sport- og spillavis, inkludert denne 80 siders Champions League-spesialen!
  Tipsbladet byr nemlig på ny spesialutgave, når det er duket for start på gruppespillene i Champions League, Europa League og nye Conference League den kommende midtuken.
  Vi gir deg som vanlig analyser, tips, stats, tropper og artikler på alle åtte Champions League-gruppene og det starter med et brak allerede tirsdag kveld, med Barcelona mot Bayern München som kanskje det aller største høydepunktet.
  I tillegg er det fulle runder i alle de europeiske ligaene vi dekker til vanlig, og det er dermed et fullstappet Tipsbladet vi byr på denne uken.
  Tipsfondet ruller videre, men nå starter også europacupfondet der du kan være med helt fra starten med våre spilltips.
  Serien hvor vi presenterer og intervjuer alle norske supporterklubber av britiske lag fortsetter.
  Nottingham Forest, Liverpool og Exeter har alle fått spalteplass, før turen denne gang har kommet til Manchester City – den eldste av alle supporterklubbene her hjemme!
  I tillegg har vi – som alltid – forhåndsomtaler og oddstips på over 100 kamper i norsk og europeisk ligaspill, TV-oversikt, resultater, tabeller og mye, mye mer.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen