More

  Udinese vs Atalanta – Analyse, tippetips og beste odds

  Udinese møter Atalanta til kamp i Serie A på lørdag på Dacia Arena – Stadio Friuli. I det seneste oppgjøret mellom disse to tok Atalanta med seg de tre poengene i en spinnvill 6-2 kamp, og vi kan bare håpe på noe lignende på lørdag. Udinese er nummer tre på tabellen med 19 poeng etter åtte kamper, mens Atalanta er nummer to med 20 poeng etter åtte kamper. Det er med andre ord duket for toppoppgjør i Serie A.

  Udinese vs Atalanta – Statistikk

  • Udinese har scoret i 28 av de siste 30 kampene
  • Udinese har scoret i 20 av de siste 22 hjemmekampene
  • Udinese har vunnet de siste 6 kampene på rad
  • Udinese har ikke tapt på de siste 7 kampene
  • I de siste 3 kampene Udinese spilte, scoret begge lagene
  • Atalanta har ikke tapt på de siste 8 kampene
  • Atalanta har scoret i 11 av de siste 12 kampene
  • Atalanta har scoret i 12 av de siste 14 bortekampene
  • Atalanta har vunnet de siste 4 bortekampene på rad
  • Atalanta har vunnet 5 av de siste 6 kampene

  Udinese vs Atalanta – Våre spådommer

  Udinese vs Atalanta – Kampanalyse

  Udinese er i kjempeform før deres kommende kamp mot Atalanta da de seneste tre kampene har gitt full uttelling. Først ble Sassuolo slått 3-1, og etter det ble det også 3-1 mot Inter. Til slutt ble også Verona slått 2-1. Udinese har tatt tre seire på sine siste seks kamper på hjemmebane i Serie A. De spilte en uavgjort og tapte to, mens de scoret 11 og slapp inn seks mål.

  Atalanta er helt klar til å møte enhver modstander for øyeblikket etter sju poeng i de seneste tre kampene. Det startet med 1-1 mot Cremonese, før de slo Roma med 1-0. Til slutt ble Fiorentina slått i en 1-0 seier. Atalanta har vært fremragende i deres seneste seks bortekamper i Serie A, som har sørget for fem seire og et tap. De har scoret ni mål, og sluppet inn tre.

  Udinese vs Atalanta – Tidligere innbyrdes oppgjør

  Atalanta er ubeseiret mot Udinese i de siste ni innbyrdes oppgjørene. Deres seneste kamp mot hverandre var et brak av en annen verden, som endte med et målrikt 6-2 resultat. Det er ikke sifre man ser hver dag, men ingen av oss vil ha noe imot en gjentagelse av målfesten på lørdag.

  Udinese vs Atalanta – Lagnyheter

  I skrivende stund er det kun to spillere, som ikke er tilgjengelige for Udinese, når de skal i ilden mot Atalanta. Adam Masina og Leonardo Buta mangler i troppen

  Atalanta ser ut til å måtte klare seg uten fire spillere i troppen. Spillere som Rafael Toloi, Juan Musso, Duvan Zapata og Berat Djimsiti må se kampen fra sofaen, i stedet for å være med på turen til Dacia Arena – Stadio Friuli.

   

  Udinese vs Atalanta – Lagoppstillinger

  Udinese vs Atalanta – Tippetips

  I sine 10 siste kamper på Dacia Arena – Stadio Friuli på tvers av alle turneringer har Udinese vunnet seks ganger, spilt to uavgjort og tapt to ganger. Atalanta har sju seire, og 3 tap i de siste 10 kampene på bortebane. Atalanta er i stand til å organisere et tett forsvar på sine borteturer, og har hindret motstanderne i å score fem ganger i sine siste 10 bortekamper. Udinese holdt nullen i fore av deres seneste 10 hjemmekamper.

  Det endte med over 3.5 mål i seks av de tidligere 10 kampene mellom disse to rivalene. Udinese opererer med et snit på 1.2 mål i disse duellene, mens Atalanta ligger på 2.9 mål i gjennomsnitt. Det ble gevinst på over 2.5 mål i to av gjestenes foregående 10 kamper på tvers av alle turneringer. I gjennomsnitt scoret de 1.3 mål i disse kampene.

  Deres siste møte var en skikkelig godbit, som endte 6-2. Et uventet resultat, men vi har ikke noe imot en lignende målfest på lørdag. Å tippe på at begge lag skårer i de soste kampene mellom Udinese og Atalanta ville ha sikret deg en solid profit. Begge lag har funnet nettmaskene 8 times i deres tidligere 10 matches. Oddsen på at begge lag skårer er 1.68 hos bookmakerne.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen