More

  Bayern München mot RB Leipzig: Misfornøyd med Mane

  Det ble treff på gårsdagens spill på Lyon. Kun to runder gjenstår av Bundesliga-sesongen og i kveldskampen lørdag er det duket for en skikkelig toppkamp som kan bli direkte avgjørende både i gullstriden og i kampen om Champions League-plassene i Bayern München mot RB Leipzig.

  Ett poeng skiller fortsatt

  Bayern München fikk det enkelt mot Schalke 04 forrige helg og vi har dermed samme situasjon i toppen. To runder før slutt har de store forhåndsfavorittene fortsatt ett poengs forsprang på Borussia Dortmund. Det betyr at gullstriden kan bli avgjort denne helgen. Vinner vertene denne kampen og Borussia Dortmund taper mot Augsburg søndag er det hele i boks. Trolig holder det også med seier her samt U i Dortmund-kampen ettersom Bayern München har så suveren målforskjell.

  Manes fremtid synes bestemt

  Denne uken presenterte Bayern München sommerplanene sine og det er nå klart at en del av oppladningen legges til Japan og Singapore. Der skal man delta i «Audi Summer Tour» med møter med blant annet Manchester City og Liverpool. Det er imidlertid to velkjente navn som neppe blir med der. Denne uken avslørte Sky Sports at Bayern München skal ha bestemt seg for å selge Sadio Mane denne sommeren, kun ett år etter at han ankom fra Liverpool. Debutsesongen i Tyskland har gitt tolv scoringer, men etter at Thomas Tuchel tok over som ny trener har det blitt begrenset med spilletid. Florian Plettenberg i Sky Sports melder:

  – Dette er ikke Sadio Mane fra Liverpool. Skaden før VM har gjort noe med han. Han har ikke samme fart lenger, dribler ikke godt og takler ikke. Han har også meget dårlig kroppsspråk. Det er rett og slett ikke er fornøyd spiller. Nå har mange spillere i troppen distansert seg fra han. Thomas Tuchel har ingen planer om å beholde Mane og med hans høye lønn er han til salgs denne sommeren.

  Slutt ser det også ut til å bli for Joao Cancelo. Forsvarsspilleren er på lån fra Manchester City og det ligger der en kjøpsklausul på rett over 60 millioner pund for permanent overgang. Den muligheten har Bayern München på ingen måte tenkt til å benytte seg av i følge Sky Sports’ kilder. Da er det bedre nytt rundt målvakt Manuel Neuer som nå er tilbake i forsiktig trening etter benbruddet. 37-åringen har vært ute siden vinterpausen, men ligger nå godt an til å ta tilbake plassen som førstekeeper neste sesong.

  Bayern München Mot Rb Leipzig
  Bayern München Mot Rb Leipzig: Misfornøyd Med Mane 3

  Har grepet om CL-billett

  Motstander RB Leipzig har vært med i Champions League fem av de seks siste sesongene og der ser igjen lyst ut for en ny deltakelse. Gjestene holder 3. plassen på tabellen, ett poeng foran Union Berlin og fire poeng foran Freiburg. Dermed kan det være avgjort allerede før denne kampen sparkes i gang ettersom Freiburg møter Wolfsburg fredag. Taper de den kampen er RB Leipzig allerede Champions League-klare. Ender den uavgjort klarer RB Leipzig seg med ett poeng i denne kampen mens seier borte mot Bayern München uansett sikrer Champions League-billetten. Skulle alt går galt får man en ny sjanse neste uke der seier hjemme mot Schalke 04 uansett vil fikse oppgaven.

  Bayern München mot RB Leipzig

  Bayern München med 6-0-fest hjemme mot Schalke 04 lørdag. Det var den tredje strake seieren og to runder før slutt skiller det dermed fortsatt ett poeng ned til Borussia Dortmund i kampen om ligagullet. Serge Gnabry er oppe i 13 ligamål denne sesongen etter to scoringer forrige helg. Det varles nå at Sadio Mane og Joao Cancelo er ferdige i klubben etter sesongen. 1-1 i det omvendte møtet 20. januar, 5-3-seier i supercupen 30. juli. RB Leipzig med fem ettmålsseirer på de seks siste ligakampene og har nå fire poengs forsprang på Freiburg i kampen om Champions League-spill neste sesong. Dominik Szoboszlai avgjorde seks minutter på overtid mot Werder Bremen.

  Bayern München Mot Rb Leipzig
  Bayern München Mot Rb Leipzig: Misfornøyd Med Mane 4

  Tipset

  Bayern München mot RB Leipzig: Bayern München mer fantastiske når det er avgjørende kamper og H-en til 1,50 i odds hos Norsk Tipping blir det naturlige valget.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen