More

  Travfondet 5. august

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Travfondet 5. august

  Forrige uke forsøkte vi et vinnerspill på Aetos Kronos. Han avsluttet løpet sitt strålende, men det holdt kun til annen bak en helt enorm Zeudi AMG. 2. plasser blir det som kjent ikke penger av i vinnerspillene og det er dermed bare å ta ny sats denne helgen.

  Det er NM for varmblods og Märtha Louises pokalløp på Biri denne lørdagen og en meget flott V75-omgang. Den har vi som vanlig full pakke til på vår partnerside trotting.no som forrige helg spilte inn 112.719 kroner i V75-omgangen på Harstad!

  I denne spalten retter vi imidlertid igjen oppmerksomheten mot svenskenes V75-omgang lørdag. I finalen er det Jim Fricks Minne – STL Silverdivisionen-forsøk til finalen på Solvalla 14. oktober. 3 Castor The Star ser ut til å bli favoritt, men sviktet som 1,13-oddser på Solvalla sist. Leverte rett og slett langt under forventet i det løpet tross 2. plass i mål. Vi går derfor imot denne gangen og har valgt oss ut nummer 6 Amalencius B.B.

  Denne seksåringen har skyhøy grunnkapasitet og tas nå rett ut i V75 etter ni måneders pause. Naturligvis skulle man gjerne hatt løp i kroppen før toppformen er der, men trener Timo Nurmos er ekspert på å sette hestene sine i orden på direkten. Denne hesten vant i årsdebuten sin både i 2020, 2021 og i 2022. At det er lang distanse lørdag ser vi bare på som en fordel. I nest siste start på Romme ble det V75-seier på nettopp 2640 meter, som også er distansen nå. I feltet har vi også L.A. Boko og Kihlström/Redén-hesten Versace Face og vi tror dermed vi kan få meget fin odds på Amanelcius B.B. som forsøkes i et nytt vinnerspill.

  Travfondet 5. August
  Travfondet 5. August 2

  Travfondet 5. august

  SPILL 1

  Lørdag 5. august
  Vinner løp 11, Rättvik

  6 Amalencius B.B.

  Innsats: 2 500 kroner

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen