More

  Travfondet 29. juli: Fullklaff forrige helg

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Travfondet 29. juli

  Fullklaff på travtipset forrige uke. Vi gikk da all-in på Per Nordström og Kentucky River og satt et vinnerspill på 3000 kroner. Tredjevalget takket for tilliten med enkel seier til pene 4,85 i vinnerodds. Det ble dermed 14 550 kroner i utbetaling.

  Denne uken er lørdagens V75 på Harstad. Vi retter imidlertid oppmerksomheten mot svenskeløpene lørdag der det er omgang på Hagmyren. Vi får dessverre ikke deltatt i V75-spillet der, men har et objekt som er med i både V5 og Dagens Dobbel. I denne spalten nøyer vi oss imidlertid med et vinnerspill.

  I 11. løp, som også er V5s 5. avdeling og Dagens Dobbels 2. avdeling så er det duket for E.J:s Guldsko med 150.000 kroner til vinneren. Dette er et sprintløp og de tidlige spillere ligger på 1 Aetos Kronos og 8 Zeudi AMG. Sistnevnte dundret til tet på Jarlsberg sist og vant på 9,3. Klar fordel at Magnus A Djuse kusker i dag i stedet for Alessandro Gocciadoro. Vi velger oss imidlertid Aetos Kronos som har gjort et strålende comeback etter å ha slitt i hele fjor. Imponerte med 5. plass i Harpers på Solvalla 27. mai og var andre bak Hell Bent For Am på sprinten på Halmstad sist. Nå setter Jorma Kontio seg opp i sulkyen og vi tror Aetos Kronos har en god sjanse til å kunne forsvare innersporet. Fra tet kan vi ikke se han tape dette løpet om alt går normalt for seg og vi forsøker et spennende vinnerspill. Skulle man bli overflydd bør det gå såpass kjapt fra start at man uansett kommer seg ut.

  Travfondet 29. Juli
  Travfondet 29. Juli: Fullklaff Forrige Helg 2

  Travfondet 29. juli

  Lørdag 29. juli
  Vinner løp 11, Hagmyren

  1 Aetos Kronos

  Innsats: 2 500 kroner

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen