More

  Travfondet 26. august: Supertvilling i Sundsvall Open Trot

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Travfondet 26. august

  Travfondet vårt slo til med en ny supergevinst da Corazon De B. like gjerne slo til med sjokkseier i 9. løp på Romme. Den betalte 17,81 i odds i vinnerspillet. Vi hadde imidlertid pengene plassert i plasspillet der vi fikk 3,50 i odds. Med anbefalt innsats på 4.000 kroner ble det 14.000 kroner inn på Rikstoto-kontoen lørdag ettermiddag. De som valgte å kjøpe travtipsene via vår partnerside trotting.no fikk også valuta for pengene med 50.000 i V75-gevinst på Bergen Travpark lørdag.

  Nå er det en fantastisk travhelg vi har foran oss. Det er duket for en ny «Super Saturday» med to V75-omganger og hele 130 millioner i samlet premiepott. På Klosterskogen er det gulljackpot der syverpotten dobles ved spillestopp. På Bergsåker er det internasjonal V75 med multijackpot og Sundsvall Open Trot. Fulle tipspakker til begge omgangene vil ligge ute på trotting.no.

  I denne spalten retter vi oppmerksomheten mot nettopp Sundsvall Open Trot som er V75-7 på Bergsåker. Her er det to svenske superhester som kommer ut og vi er rimelig sikre på at i et normalt løp er nummer én og to i mål. Hail Mary står nydelig til i 2. sporet og får trolig overta teten gratis fra Click Bait som ønsker rygg på mellomdistanse. San Moteur har vunnet alt i år utenom Elitloppet og kjører seg trolig tidlig frem i dødens. Da har vi en herlig duell foran oss. Vi spiller tvillingen slik at det er samme for oss hvem av dem som er først i mål.

  Travfondet 26. August
  Travfondet 26. August: Supertvilling I Sundsvall Open Trot 2

  Travfondet 26. august

  Lørdag 26. august
  Tvilling løp 11, Bergsåker

  2 Hail Mary mot 6 San Moteur

  Innsats: 5 000 kroner

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen