More

  Travfondet 19. august: Høyoddser i plasspillet

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Travfondet 19. august

  Det er Bergen som har ukens V75-omgang med en jackpot lørdag. De løpene dekker vi som vanlig fullt ut på vår partnerside trotting.no. Her på travtipset tar vi i stedet turen til svenskenes lørdagsomgang på Romme.

  I det 9. løpet, som også er V5-3, er det duket for et forsøk i STL bronsedivisjonen. Favoritten Lindysmusclemania fikk årets første tap sist og var da klart svakere enn i seiersløpene. Det er helt klart at man må gå mot denne i dette løpet. Corazon De B. er kjapp ut, men kommer neppe til tet med 2 Mellby Imperial og 3 Filippa B.J. innvendig. Det bør uansett blir en flott posisjon på denne sprinten. Det er også langt oppløp på Romme og vi tror det kan gå svært fort fra start i dette løpet.

  Corazon De B. er på kapasitet én av de beste hestene i dette feltet, men formen har ikke vært på topp den siste tiden. Vi skal imidlertid ikke lenger tilbake enn til 31. mai for å finne siste seier i nettopp et STL bronsedivisjonen-løp. Lørdag har man meldt med amerikanervogn i stedet for vanlig sulky og man kjører fortsatt uten sko. 25 løp i karrieren har gitt ti seirer og totalt 17 plasser på pallen. Det gir en trippelprosent på meget sterke 68. Det er da også i plasspillet vi ønsker å forsøke oss denne helgen. Det betyr at vi er avhengig av at hesten kommer blant de tre beste i mål. Pr. nå står det til 6,32 i odds og det kjøper vi som et meget spennende spill!

  Travfondet 19. August
  Travfondet 19. August: Høyoddser I Plasspillet 2

  Travfondet 19. august

  SPILL 1

  Lørdag 19. august
  Plass løp 9, Romme

  4 Corazon De B.

  Innsats: 4 000 kroner

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen