More

  Travfondet 2. september

  Det ble bom på tvillingspillet vårt forrige helg da San Moteur dessverre var syk og stoppet fullstendig på oppløpet.

  Denne uken er det vår hjemmebane Forus som har V75-omgangen i Norge og fulle analyser og tips dit vil du som vanlig finne på vår partnerside trotting.no. Der dekkes også søndagens store internasjonale V75 på Jägersro med svensk travderby.

  I denne spalten tar vi imidlertid turen til lørdagsløpene i Sverige. I løp syv på Jägersro er det duket for Birger Bengtssons Minne 2023, et løp i gulldivisjonen i Sverige. Det er også V5-1 for norske spillere.

  Brother Bill har som kjent enorm kapasitet og har løpt inn nesten 8,5 millioner kroner i karrieren. I årsdebuten på Solvalla 10. mai ble det 2. plass bak Hail Mary. Timo Nurmos-hesten gikk så ut i Elitloppet, men der ble det for tøft. Etter en pause kom Brother Bill ut igjen sist på Eskilstuna. Der ble han spilt til storfavoritt, men måtte se seg slått av både Phoenix Photo og Gooner. Det løpet tror vi har gjort godt og at man er klart forbedret lørdag.

  Dette sprinterløpet lukter det enormt startrush i. Heart of Steel, Ingo, Night Brodde, Aetos Kronos og Usain Töll er alle på tetjakt. Brother Bill og fantastiske Magnus A Djuse kan dermed ta det litt rolig fra start, vel vitende om at han bør kunne spurte ned alle disse på oppløpet. Det er ikke Elitlopps-kvalitet på motstanden her og vi forsøker dermed et vinnerspill.

  Travfondet 2. September
  Travfondet 2. September 2

  Travfondet 2. september

  SPILL 1

  Lørdag 2. september
  Vinner løp 7, Jägersro

  7 Brother Bill

  Innsats: 3 000 kroner

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen