More

  Travfondet 8. juli: DD på én rekke!

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Våre eksklusive tips er kun for abonnenter på Tipsbladet for å sikre at oddsene ikke spilles til bunns med engang. Vi åpner Travfondet 8. juli med et spill til Dagens Dobbel.

  Det er en fullstappet travuke med fest på Jarlsberg både lørdag og søndag. Begge de omgangene blir dekket fullt ut på vår partnerside trotting.no der man kan kjøpe fulle tipspakker til begge dagene.

  I denne spalten retter vi oppmerksomheten mot lørdagens Dagens Dobbel på Halmstad. Svenskene har der en fantastisk jackpotomgang i V75 som vi ikke får tatt del i, men både V5 og Dagens Dobbel er åpnet for spill.

  Travfondet 8. juli – DD-1:

  I Dagens Dobbel 1. avdeling er det duket for GuldSprintern. Önas Prince var med i selveste Elitloppet og ble der nummer tre i forsøket og nummer fire i finalen. Var før det ubeseiret i år og skal ha en toppsjanse til å ta seg av dette løpet tross 8. sporet bak bilen. Per Nordström kommer til å satse fremover på direkten på denne sprinten og man får enten overta teten eller posisjon utenfor 1 Hell Bent For Am. Derfra er seierssjansen god uansett og vi bruker kun Önas Prince i DD-1.

  Travfondet 8. Juli
  Travfondet 8. Juli: Dd På Én Rekke! 2

  Travfondet 8. juli – DD-2:

  I Dagens Dobbel 2. avdeling er det STL Klass I som gjelder. Kapten Brodde har vunnet ni av 14 løp i karrieren. De gangene han har tapt skyldes det stort sett galopp. Er nå meldt skoløs rundt om for første gang i karrieren og i tillegg setter Magnus A. Djuse seg opp i sulkyen. Det lukter tidlig tet og ledelse rundt om her. Klar banker og vi forsøker oss dermed med kun én rekke i Dagens Dobbel. Når disse linjene skrives står den til 8,28 i odds.

  Travfondet 8. juli – forslag

  Lørdag 8. juli
  Dagens dobbel, Halmstad

  DD-1: 8 Önas Prince
  DD-2: 4 Kapten Brodde

  Innsats: 2 500 kroner

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen