More

  Travfondet 12. august

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Travfondet 12. august

  Denne helgen retter vi all oppmerksomhet mot Sverige og Åby. Det er ingen norsk V75-omgang denne lørdagen og vi skal i stedet delta i svenskenes store internasjonale V75.

  Det er duket for topp travsport med STL-finaler, men det store høydepunktet kommer naturligvis i finalen. Åby Stora Pris byr på 1,5 million til vinneren og har tiltrukket seg flere topphester. Det er da også i dette løpet vi fant ukens beste spill.

  Hades de Vandel blir spillfavoritten i dette storløpet og det mener vi er helt korrekt. Hesten til Paul Hagoort var strålende toer bak San Moteur her på Åby i Paralympiatravet 6. mai og møter ikke en slik kanon i dag. Gikk så ut på Bjerke en drøy måned senere og vant selveste Oslo Grand Prix. Sist forsøkte man seg i Ulf Thoresen Grand International på Jarlsberg, men der hadde ikke kusk Robin Bakker noen heldig dag på jobben. Alt ble feil underveis og at man likevel kom i mål som fjerde er det ingenting å si på.

  Lørdag står Hades de Vandel nylige til i 9. sporet bak bilen og har rygg på Usain Töll som er superkjapp ut. Det kommer derfor til å bli et fint løp i andrespor og på 3140 meteren tror vi ingen kan stå imot den franske hestens avslutning. Vi har også en følelse av at svenskene kommer til å legge mange kroner på Kentucky River og Redén/Kihlström-hesten Admiral As. Dermed bør vi få fin odds på Hades de Vandel i vinnerspillet.

  Travfondet 12. August
  Travfondet 12. August 2

  Travfondet 12. august

  SPILL 1

  Lørdag 12. august
  Vinner løp 11, Åby

  9 Hades de Vandel

  Innsats: 3 000 kroner

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen