More

  Ryktebørsen 18. juli: Enorme forventninger!

  Det skjedde ting, ikke bare på ryktebørsen, men også på overgangsfronten i England i går. Og før vi går i gang med ryktebørsen 18. juli; noen bekreftede overganger:

  Willian valgte etter mye frem og tilbake å signere ny ettårskontrakt med Fulham – til tross for tilbud om toårskontrakt med både Palace og Nottingham Forest. Brassen gjorde formidabel jobb for The Cottagers forrige sesong, og fansen er ganske sikkert fornøyd med å få den snart 35-årige ballvirtuosen med videre.

  Willian var ikke eneste superveteran med ny kontrakt mandag. QPR hentet 36-årige Asmir Begovic fra Everton, og Gareth Ainsworth bekreftet at Begovic var hentet for å gjøre jobben som førstekeeper.

  Alle bekreftede overganger (oppdateres daglig) finner du her, men nå er det spekulasjoner vi skal egne tiden til.

  Ryktebørsen 18. juli

  Første avsnitt tilegnes Manchester United, da det er hektisk aktivitet på Trafford om dagen. Bare detaljer gjenstår før Andre Onana blir klubbens nye førstekeeper, og supporterne har HØYE forventninger til denne overgangen.

  Marcus Rashford har signert ny gullkantet fireårskontrakt, men samtidig er tidligere rekordkjøp Harry Maguire på vei ut. Midtstopperen var alt annet enn fornøyd med å miste kapteinsbindet, og alt tyder på at han nå forlater klubben. West Ham skal være interessert i lån, mens også Everton har blitt nevnt som en mulig destinasjon.

  Apropos West Ham; Hammers-ledelsen skal også være interessert i Scott McTominay, som erstatter for Declan Rice. Det er imidlertid flere kandidater til å fylle hullet etter Rice, og det sies nå at klubben er i fremskredne forhandlinger om Chelseas Conor Gallagher – til en pris av rundt 30 millioner pund.

  Leeds har mistet en hel haug av spillere siden nedrykket. Rodrigo, Rasmus Kristensen, Tyler Roberts, Brenden Aaronsen, Robin Koch, Diego Llorente og Marc Roca er noen av dem som har forsvunnet ut, og nå venter fansen på spillere på vei inn.

  Ryktebørsen 18.Juli: Ethan Ampadu
  På Ryktebørsen 18. Juli: Ethan Ampadu, Her I Aksjon For Wales

  Og én av dem som er på vei til Elland Road er Chelseas Ethan Ampadu. Den anvendelige 22-åringen kan brukes både som stopper og defensiv midtbanespiller, og var forrige sesong fast inventar for Spezia i Serie A. Ampadu er nå på vei til Leeds i bytte mot 7 millioner pund. Leeds skal også være i forhandlinger om Liverpool-stopper Nat Phillips.

  Man skulle tro Wolverhampton Wanderers utelukkende var på jakt etter angripere, etter forrige sesong å ha endt opp med stusselige 31 scoringer på 38 kamper, men nei. Salget av Nathan Collins til Brentford har ført til søk etter midtstopper, og man virker nå å ha funnet sin mann i sveitsiske Nico Elvedi. 26-åringen virker å bli hentet fra Borussia Mönchengladbach for snaut 8 millioner pund.

  Ryktebørsen: Folarin Balogin
  På Ryktebørsen 18. Juli: Folarin Balogin

  Folarin Balogun leverte forrige sesong imponerende 21 scoringer på lån i franske Reims, men 22-åringen virker uansett ikke å få tillit i Arsenal. Det bygger seg imidlertid opp kø av Premier League-klubber som vil handle angriperens tjenester. Brighton er siste tilskudd på stammen, mens Palace og West Ham er av dem som tidligere har forhørt seg.

  Tidligere Bodø/Glimt-angriper Victor Boniface gjorde grei debutsesong i Belgia, da han totalt i alle turneringer noterte seg for 23 scoringer. Og nå kan senegaleseren ende opp i Premier League. Everton meldes interessert i å betale de drøyt 10 millionene som kreves.

  West Ham sies å ha fått nei på bud pålydende 45 millioner pund for Fulhams Joao Palhinha. I så fall ikke så rart, da Fulham-ledelsen varslet å ville kreve det dobbelte for sin portugisiske midtbanestjerne.

  Ryktebørsen 18. Juli: Enorme Forventninger! Cheick Doucoure Ryktebørsen 18. Juli
  På Ryktebørsen 18. Juli: Cheick Doucoure

  Cheick Doucoure var en av få midtbanespillere som ikke hadde blitt linket til Liverpool, men i dag er også han inne i varmen. Den 23-årige Palace-spilleren meldes nå å stå høyt på ønskelista til de røde. Vi får vel se. Fortsatt er verken Fabinho eller Henderson solgt, og det er slett ikke sikkert begge forsvinner. For øvrig nevnes at Arsenal nå skal ha kastet seg inn i kampen om Romeo Lavia, Southampton-spilleren som i lang tid har blitt sagt å være Liverpools førstevalg.

  Ingen transfernyheter fra Luton i dag, men klubben feirer sin aller største sponsoravtale i historien. Og Luton-fansen kan være godt fornøyd med valget av sponsor. Her er det verken betting eller emirater inne i bildet. Men okay, et transferrykte også, da. Hatters-ledelsen sies å ville hente Wolves-vingen Ryan Giles. 23-åringen var forrige sesong på lån i Boro, og skal også være ønsket tilbake til Riverside.

  Ryktebørsen 18. Juli: Enorme Forventninger! Amad Diallo Ryktebørsen 18. Juli
  På Ryktebørsen 18. Juli: Amad Diallo

  Burnley, Sheffield United og Leicester står alle klare til å hente Manchester United-vingen Amad Diallo på lån for den kommende sesongen. Erik ten Hag skal imidlertid se nærmere på 21-åringen i sesongoppkjøringen, før han tar en endelig avgjørelse på om han vil gjøre Diallo tilgjengelig. Sunderland dro nytte av spilleren forrige sesong, da han bidro med 13 scoringer på 37 Championship-kamper.

  Ryktebørsen 18. Juli: Enorme Forventninger! Harry Kane 1 Ryktebørsen 18. Juli
  På Ryktebørsen 18. Juli; Harry Kane

  Som nevnt; ingen ryktebørs uten Harry Kane. Tottenhams superstar skal ha sagt seg helt uinteressert i å spille for Paris Saint-Germain, og Bayern München virker da å være eneste mulige destinasjon – om han virkelig bestemmer seg for å forlate sitt kjære Spurs. Tottenham meldes da samtidig å ha Ivan Toney øverst på lista over mulige erstattere. Et helt naturlig rykte, som vi selv kunne spikket på bakrommet. Utfordringen er naturligvis Toneys laaaange karantene. 27-åringen for som kjent ikke spille ball før på nyåret.

  Det var ryktebørsen 18.juli, men bli ikke overrasket om det spekuleres også i morgen.

  Fortsatt ikke skaffet deg abonnement? Kun små uker igjen før vi sender ut tettpakkede sider med alt om ligastarten i England (ja, vi kjører full pakke for alle fire divisjoner). Og hver fredag morgen gjennom hele sesongen byr vi naturligvis på analyser, odds, tips og mye, mye mer for alle kamper i alle divisjoner.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen